Make your day different

Logo Cover

VIDEO: U domu Cristiana Ronalda naveliko se slavi! Georgina Rodriguez otkrila genijalno iznenađenje koje je cijelu obitelj oborilo s nogu

U domu portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda i njegove životne partnerice Georgine Rodriguez ovih se dana posebno slavilo. Naime, njihova zajednička kćerkica Alana Martina proslavila je svoj šesti rođendan, a povodom njenog velikog dana, nogometaš i manekenka priredili su joj uzbudljivu zabavu – na ledu! Klizalište postavljeno ispred madridskog doma slavnog para oduševilo je slavljenicu, ali i legendarnog nogometaša koji je uživao poput malog djeteta…

Cristiano Ronaldo i njegova zgodna bolja polovica Georgina Rodriguez ovih su dana obilježavali važan događaj.

Tako se u domu 38-godišnjeg nogometaša i devet godina mlađe manekenke slavio šesti rođendan njihove zajedničke kćerkice, malene Alane Martine dos Santos Aveiro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ponosni roditelji svojoj su princezi priredili pravu proslavu za pamćenje. Osim što su stan ukrasili velikim balonima ružičastim balonima, kao i onima u obliku imena ‘Alana’, svojoj su mezimici organizirali pravi snježni spektakl u dvorištu.

Naime, u dvorište svoje luksuzne vile u Madridu postavili su privatno klizalište na kojem su uživali svi mališani, ali i sam nogometaš koji se odvažio na klizanje na triciklu.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cristiano i Georgina zaljubili su se nakon fatalnog susreta u Guccijevom dućanu u Madridu gdje je ona tada radila, a on je bio vjerna mušterija. Par je svoju ljubavnu vezu potvrdio 2016., a iduće godine u studenom dobili su djevojčicu Alanu Martinu.

Cristiano je pet mjeseci ranije preko surogat majke postao otac blizanaca Eve Marije i Matea. Najstarijeg sina Cristiana Jr. također mu je rodila surogat majka 2010. godine, a Georgina je svu njegovu djecu prihvatila kao vlastitu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

U listopadu 2021. par je objavio sretnu vijest kako čekaju blizance – djevojčicu i dječaka. Nažalost, nije sve završilo kako su planirali. 

zajedničkoj je izjavi par sredinom travnja objavio rođenje kćerke, ali i tužnu vijest da su izgubili sina: ‘S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Naš dječačiću sad si anđeo. Uvijek ćemo te voljeti’. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagiobeauty)

Početkom ove godine nogometaš i manekenka s djecom su se preselili u Rijad, glavni grad Saudijske Arabije, gdje je slavni Portugalac potpisao ugovor za tamošnji prvoligaški klub Al Nassr. 

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci