Make your day different

Logo Cover

Velika tuga u obitelji! Cristiano Ronaldo i zaručnica Georgina Rodriguez objavili da im je preminuo tek rođeni sin, o svemu progovorila i sestra nogometaša

Cristiano Ronaldo, jedan od najvećih nogometaša u povijesti doživio je veliku tragediju. Njegova zaručnica Georgina Rodriguez nosila je blizance, sina i kćer, međutim tijekom poroda došlo je do komplikacija i dječak nije preživio

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova 28 – godišnja zaručnica Georgina Rodriguez u ponedjeljak su svijetu obznanili tužnu vijest kako je pri porodu došlo do komplikacija te da im je preminuo tek rođeni sinčić. Djevojčica je preživjela.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Portugalski kapetan nogometne reprezentacije 37 – godišnji Ronaldo poručio je i kako mu u ovim teškim trenucima jedino rođenje drugog djeteta – djevojčice daje snagu, jednako kao i njegovoj zaručnici Georgini Rodriguez.

S našom najdubljom tugom moramo objaviti da je naš sinčić preminuo’, stoji u zajedničkom priopćenju.

‘To je najveća bol koju svi roditelji mogu osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Želimo se zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci. Svi smo shrvani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Naš dječačić, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti’, poručili su.

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nakon što je nogometaš Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama otkrio da su on i zaručnica Georgina Rodriguez, nakon rođenja, izgubili jedno od blizanaca, javila se njegova sestra Katia Aveiro emotivnom objavom na Instagramu.

‘Volim vas i moje srce je s vama’, započela je. Pozvala se i na njihova oca Dinisa, koji je umro 2005. godine, rekavši da je dječak ‘već u očevu krilu’.

‘Neka se Bog pobrine za sve i ojača tvoj put. Naš anđeo već je u očevom krilu, a naša djevojčica, čvrsta, jaka i puna zdravlja, učit će nas da je samo ljubav bitna’, napisala je uz objavljene fotografije Ronalda i Georgine s djecom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nakon što su u listopadu prošle godine svijet oduševili kako im u obitelj stižu blizanci Cristiano Ronaldo i njegova životna družica Georgina Rodriguez nešto kasnije u video clipu, u kojem se pojavljuju i ostala djeca, objavljenom Instagram profilu igrača Manchester Uniteda, otkrili su kako očekuju dječaka i djevojčicu.

Slavni nogometaš već ima sina Cristiana Juniora kojeg mu je rodila surogat majka, a on i Georgina zajedno su još dobili kćer Alanu Martinu te blizance Evu Mariu i Matea, koje je također rodila surogat majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Foto: Instagram

 

Slični članci