Make your day different

Logo Cover

Velika tuga u obitelji! Cristiano Ronaldo i zaručnica Georgina Rodriguez objavili da im je preminuo tek rođeni sin, o svemu progovorila i sestra nogometaša

Cristiano Ronaldo, jedan od najvećih nogometaša u povijesti doživio je veliku tragediju. Njegova zaručnica Georgina Rodriguez nosila je blizance, sina i kćer, međutim tijekom poroda došlo je do komplikacija i dječak nije preživio

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova 28 – godišnja zaručnica Georgina Rodriguez u ponedjeljak su svijetu obznanili tužnu vijest kako je pri porodu došlo do komplikacija te da im je preminuo tek rođeni sinčić. Djevojčica je preživjela.

Portugalski kapetan nogometne reprezentacije 37 – godišnji Ronaldo poručio je i kako mu u ovim teškim trenucima jedino rođenje drugog djeteta – djevojčice daje snagu, jednako kao i njegovoj zaručnici Georgini Rodriguez.

S našom najdubljom tugom moramo objaviti da je naš sinčić preminuo’, stoji u zajedničkom priopćenju.

‘To je najveća bol koju svi roditelji mogu osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Želimo se zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci. Svi smo shrvani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Naš dječačić, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti’, poručili su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nakon što je nogometaš Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama otkrio da su on i zaručnica Georgina Rodriguez, nakon rođenja, izgubili jedno od blizanaca, javila se njegova sestra Katia Aveiro emotivnom objavom na Instagramu.

‘Volim vas i moje srce je s vama’, započela je. Pozvala se i na njihova oca Dinisa, koji je umro 2005. godine, rekavši da je dječak ‘već u očevu krilu’.

‘Neka se Bog pobrine za sve i ojača tvoj put. Naš anđeo već je u očevom krilu, a naša djevojčica, čvrsta, jaka i puna zdravlja, učit će nas da je samo ljubav bitna’, napisala je uz objavljene fotografije Ronalda i Georgine s djecom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nakon što su u listopadu prošle godine svijet oduševili kako im u obitelj stižu blizanci Cristiano Ronaldo i njegova životna družica Georgina Rodriguez nešto kasnije u video clipu, u kojem se pojavljuju i ostala djeca, objavljenom Instagram profilu igrača Manchester Uniteda, otkrili su kako očekuju dječaka i djevojčicu.

Slavni nogometaš već ima sina Cristiana Juniora kojeg mu je rodila surogat majka, a on i Georgina zajedno su još dobili kćer Alanu Martinu te blizance Evu Mariu i Matea, koje je također rodila surogat majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Foto: Instagram

 
PBZ

Slični članci