Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Sve o glamuroznom vjenčanju Anje Stojković i bajkovitoj vjenčanici o kojoj priča baš cijeli svijet

O vjenčanju Anje Stojković, kćerki slavnog srpskog nogometaša i ponosne supruge francuskog vozača relija Huga Valenta ovih su se dana raspisali brojni svjetski mediji, a prilog o njenoj skupocjenoj vjenčanoj haljini izašao je čak i u japanskom Vogueu. A kako je prelijepa Anja izgledala na najvažniji dan u svom životu i kakvom su ceremonijom mladenci počastili svoje uzvanike pogledajte u nastavku…

 

 

Kćerka proslavljenog srpskog nogometaša Dragana Stojkovića Piksija, Anja Stojković, izrekla je proteklog vikenda sudbonosno ‘da’ francuskom vozaču relija Hugou Valente, a glamurozno vjenčanje koje je par organizirao u Hotelu Cap-Eden-Roc na Azurnoj obali zasjenila je upravo Anja.

 

@officialweddingguide

 

Sve oči uzvanika, prijatelja i pripadnika jet-seta, koje je par počastio milijunima eura vrijednom ceremonijom, bile su uprte u prelijepu Anju.

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on

Njenu famoznu vjenčanicu potpisuje neokrunjeni libanonski kralj svečanih haljina Eli Saab, koji je raskošnu toaletu šivao po narudžbi, a doznajemo da je za njegovu kreaciju, Anja izdvojila više od 1.000 eura.

 

@officialweddingguide

Mala cijena u odnosu na nečuvenu raskoš haljine koja je već proglašena najljepšom vjenčanicom ove godine.

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on

Gornji dio haljine napravljen je kao korzet otkrivenih ramena, s decentno optočenim kristalima, no poseban dojam načinjen je u donjem dijelu.

A post shared by Anja Valente (@anja) on

Haljina raskošnog volumena zapravo je kombinacija svile i tila koji pada u slapovima, a koji se zbog zanimljivog načina obrade i rezanja tkanine čini kao da je haljina sačinjena od perja.

 

@officialweddingguide

Prelijepa mladenka na ceremoniju je stigla s ogromnim velom koji je davao dodatnu dozu raskoši ovoj već izuzetno raskošnoj haljini.

@anja

Na ceremoniji je sudjelovala i ekipa japanskog izdanja Vogue-a koja je o paru, a napose njenoj vjenčanici, objavila veliki prilog, kojim se Anja nije propustila pohvaliti dan nakon velikog slavlja.

 

@anja

A post shared by Anja Valente (@anja) on

Fotografije: Instagram, Screenshot


Hzzo


Slični članci