Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Nina Badrić na srpskoj svadbi zapjevala Olivera, a kad joj se pridružila Lepa Brena – svatovi su zaplakali

Svadba je već bila u punom jeku kad se Nina Badrić dohvatila mikrofona, a kad joj se pridružila i Lepa Brena, gosti su suspregnuli dah, a neki čak i zaplakali. Uživajte u nesvakidašnjem duetu i predivnom Oliverovom hitu…

Kad se u jednoj noći spoje svatovi, Nina Badrić, Lepa Brena i hitovi Olivera Dragojevića, moramo priznati, zabava je zajamčena, a upravo se to dogodilo proteklog vikenda na vjenčanju godine, kako ga prozivaju regionalni mediji.

Pričamo naravno o svadbi Anje Stojković, kćerke legende srpskog nogometa Draga Stojkovića Piksija i njenog odabranika, francuskog vozača relija Huga Valenta, o kojima smo već pisali, a sad otkrivamo i detalje po kojima će se svadba pamtiti još dugo, dugo… Zahvaljujući Nini Badrić koja je odlučila počastiti goste predivnom izvedbom Oliverovog hita ‘Kad mi dođeš ti’. A kad su se gosti skamenili od slušanja, Nini se pridružila i Lepa Brena, čiji je nježan glas snažno obogatio Nininu izvedbu da su gostima automatski krenule suze.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on May 28, 2018 at 2:38pm PDT

‘Naježili smo se. Rasplakali smo se. Tako divno i snažno…’, komentirali su uzvanici, a videom dueta kojeg su na Instagramu podijelile i Lepa Brena i Nina Badrić, brzo su skupili gotovo 200.000 lajkova.

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on May 28, 2018 at 1:25pm PDT

@badrich

Fotogafije: Screenshot

Slični članci