Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Nina Badrić, Iva Balent i Iva Radić dobile pozivnicu za najglamuroznije vjenčanje u Beogradu! Donosimo sve detalje….

Nakon Pariza i glamuroznog vjenčanog slavlja na Azurnoj obali Anja Stojković, nasljednica proslavljenog srpskog nogometaša Dragana Stojkovića Piksija i njen suprug Hugo Valent, slavni francuski vozač relija, proteklog su vikenda organizirali veličanstveno slavlje i u Anjinoj domovini. Tom su se prigodom u Beogradu okupile brojne zvijezde iz regije, a doznali smo i koje su slavne Hrvatice bile dijelom njihovog veličanstvenog slavlja.

Proteklog vikenda Beograd je bio žarište jednog od najvažnijih vjenčanja u regiji – onog kćerke proslavljenog srpskog nogometaša Dragana Stojkovića Piksija – Anje Stojković i njenog već službenog supruga, francuskog vozača relija Huga Valentea. Kažemo službenog, jer se par već vjenčao prije nekoliko mjeseci, prvo u Parizu gdje su stupili u građanski brak, potom su organizirali veliko slavlje na Azurnoj obali, a sad je na red došlo i crkveno vjenčanje uz veliku feštu u Anjinoj domovini.

#lepabrena @lepabrenaa @karleusastar

A post shared by lepabrenaa (@caricalepabrena) on May 27, 2018 at 3:49pm PDT

 

Bila je to ujedno prilika da se na njihovom glamuroznom slavlju pojave brojne zvijezde iz regije, a pozivnicu su dobile i poznate Hrvatice koje su se nakon slavlja brzo pohvalile svojim gostovanjem na ovom, kako srpski mediji stalno ističu, najvažnijem vjenčanju godine u cijeloj regiji.

Doista, vjenčanje je vrvjelo glamurom i poznatim gostima među kojima su se našle Iva Radić, Iva Balent i Nina Badrić koje su paru nazdravile u društvu Lepe Brene, Jelene Karleuše te bračnog para Joksimović.

I dok je mladenka plijenila pažnju gostiju svojom trećom po redu savršenom vjenčanicom, gošće su se također pokazale u najljepšem izdanju. Iva Balent odlučila se za modernu cvjetnu haljinu otvorenog gornjeg dijela.
@lepabrenaa

 

@iva___radic
Nina Badrić je pak blistala u dugoj haljini neobičnog, svjetlucavo-crvenog uzorka dok je Iva Radić uronila u tamne tonove, crnu čipkastu haljinicu koju je kombinirala s otvorenim zlatnim sandalama i decentnim detaljima, također od zlata.
@badrich

 

@iva___radic

 

@lepabrenaa
Čisto bismo zlato dali i izgledu mladenke koja je u Beogradu zasjala u vjenčanici sličnog izgleda kao ona koju je nosila za vrijeme slavlja na Azurnoj obali. Tada je zasjala u dugoj haljini kao od perja, koju je samo za nju krojio  neokrunjeni libanonski kralj svečanih haljina Eli Saab dok se ovog vikenda u Beogradu pojavila u haljini sličnog dizajna, ali različitog kroja. Perje je ovoga puta djelovalo kao plašt u kombinaciji s mini suknjom, a donosimo Vam i fotografije njena tri svečana izdanja. Teško je odlučiti kada je i gdje bila divnija…
U Parizu…
@anja
Na slavlju na Azurnoj obali…
@anja
@anja
 
U Beogradu…
@mihailoanusic

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci