Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Frizure s ‘neurednim’ pletenicama mogu izgledati kao mala umjetnička djela! Olja Vori svoje je dovela do savršenstva, evo kako i vi možete

Tijekom ljetnih mjeseci među omiljenim frizurama svakako su one razigrane, koje izgledaju dobro čak i nakon kupanja u moru, a jednu takvu ovih dana nosi i Olja Vori. Supruga umirovljenog rukometaša Igora Vorija protekle tjedne provodi u rodnom Splitu, gdje je ulice i plaže pretvorila u modnu pistu. Osim na modnom polju, poznata Splićanka odlična je inspiracija i kada je riječ o frizurama. Olja se pohvalila messy pletenicama koje ne zahtijevaju puno vremena ni truda, trpe sol u kosi i izgledaju tako dobro. U nastavku doznajte kako i vi svoje s lakoćom možete dovesti do savršenstva…

Ljetne vrućine vlasnicama duge kose često zadaju muke, a spas se krije u genijalnim boho frizurama koje ujedno podižu i najjednostavniju modnu kombinaciju.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

U prethodnih nekoliko sezona pletenice sjede vrlo visoko na ljestvici najpopularnijih frizura za ljeto, a to dobro zna i domaća trendseterica Olja Vori.

@oljavori

Modno osviještena supruga umirovljenog rukometaša Igora Vorija svakodnevno oduševljava javnost sjajnim stajlinzima u kojima hara rodnim Splitom, a posljednja dva začinila je ‘neurednim’ pletenicama.

Da ova frizura pristaje i uz skockane i uz ležerne modne kombinacije, Olja je dokazala isfuravši ih uz točkastu minicu i sandale na vezanje, ali i uz basic komade, poput kratkih hlačica, bijele majice i tenisica.

 
@oljavori

Kada je riječ o ljetnim frizurama, važno je da voditi računa o tome da trpe sol u kosi i ne zahtijevaju pretjerani trud, a pletenice koje je prošetala poznata Splićanka zadovoljavaju navedene kriterije.

I dok se mnogima izrada takve frizure čini kao težak posao, zapravo je riječ o vrlo jednostavnom procesu koji vam neće ukrasti ni pet minuta vremena.

Želite li i sami isprobati ovaj look, otkrivamo kako s lakoćom isplesti pletenice s kojima bezbrižno možete skočiti u more, jer izgledaju sjajno i kada se osuše nakon kupanja.

Pogledajte VIDEO:

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci