Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Frizer Jennifer Lopez otkrio kako sami možete napraviti njezine prepoznatljive kovrče u svega 15 minuta

Latino diva Jennifer Lopez sklona je čestim promjenama frizure, no posljednjih godina uvijek se rado vraća prirodnim, divljim kovrčama koje u trenu podižu svaki stajling. Nije tajna da proslavljena glazbenica i glumica ima vlastitog frizera, slavnog Chrisa Appletona, koji redovito brine o njezinoj kosi i stoji iza svake frizure koju je dosad prošetala. Celebrity frizer konačno je otkrio tajnu svoje dugogodišnje klijentice i pokazao kako i sami možete s lakoćom postići isti look za manje od 15 minuta…

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez već godinama surađuje s frizerom Chrisom Appletonom, na čijem se popisu klijentica nalaze i brojne druge slavne dame, a upravo on stoji iza njezine prepoznatljive kovrčave frizure. Atraktivna 51-godišnja latino diva u posljednje vrijeme vjerna je divljim loknama koje je isfurala i u nekoliko najnovijih modnih kampanja. Ovaj look sjajan je izbor za podizanje jednostavnog stajlinga, pristaje svako obliku lica i ono najbolje – možete ga iskopirati u samo 15 minuta.

@jlo

Naime, celebrity frizer Chris Appleton na svom YouTube kanalu objavio je video tutorial u kojem objašnjava kako napraviti razigrane kovrče u tri jednostavna koraka pomoću difuzora koji dolazi uz gotovo svako sušilo za kosu.

 
 

1. Smočite kosu kako biste mogli formirati uvojke

‘Kad god oblikujem kovrčavu kosu, uvijek je volim smočiti kako bih lakše postigao željenu teksturu’, kazao je frizer na početku videa, dodavši kako je taj korak neophodan ukoliko imate ravnu ili blago valovitu kosu. Nakon što ste smočili kosu, našpricajte sprej za oblikovanje kovrča kako bi one bile postojane, mekane i pune volumena.

 

Zatim uzmite pramen, omotajte ga oko prsta i pustite da padne u dobivenom obliku, a isti postupak ponovite s cijelom kosom. ‘Tako kontrolirate način na koji će se kosa osušiti. Nije važno u kojem ćete smjeru zaviti kovrču, bitno je samo da slijedite isti put sa svakim pramenom kose’, istaknuo je Chris.

@jlo

2. Osušite kosu koristeći difuzor

‘Funkcija difuzora je da okrugla baza ravnomjerno raspoređuje protok zraka i širi ga u najvećoj mogućoj mjeri. Dakle, dok sušite kovrče, imate veću kontrolu nad njihovim oblikom, a kosa će se u kratkom roku ravnomjerno osušiti’, napominje frizer, dodajući da podesite sušilo na najveću temperaturu (ako imate tu opciju) i lagano puhanje.

Prilikom sušenja spustite glavu kako bi se kosa sušila u suprotnom smjeru i dobila na volumenu. Kada je kosa napola suha, podignite glavu i nastavite s feniranjem (pomoću difuzora) tako da korijen vlasi podignete prstima. Ako se neka od kovrča blago izravnala, omotajte je oko prsta i zatim ponovno posušite. 

@chrisappleton1

3. Ostavite kosu da se sama osuši do kraja i poradite na završnim detaljima

‘Kada je 98 posto kose suho, isključite sušilo za kosu i uklonite difuzor. Nikada ne volim potpuno osušiti kosu fenom, smatram da je frizura puno ljepša kada se sama posuši i slegne’, kaže Chris Appleton. Naposljetku, savjetuje da dodatno oblikujete kovrče za to predviđenim preparatom po želji kako bi dobile puni sjaj.

Pogledajte VIDEO:

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci