Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Fani Stipković suprugu pripremila rođendansko iznenađenje ali zabavu je ‘ukrao’ najmlađi (i totalno skockani!) član obitelji

Sportska novinarka Fani Stipković od prošle godine sa suprugom Fernandom Hierrom živi u Meksiku gdje slavni nogometaš obnaša funkciju sportskog direktora u nogometnom klubu ‘Chivas’. A upravo je ondje plavokosa Fani suprugu i nogometnoj legendi Real Madrida povodom proslave 56. rođendana priredila iznenađenje koje je ovjekovječila video urakom…

Video clip, koji je 41 – godišnja Fani objavila povodom njegovog 56. rođendana, otkriva detalje proslave ali i kakvo mu je iznenađenje pripremila.

 

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Slavnog nogometaša kolege iz kluba dočekale su gromoglasnim aplauzom i rođendanskom tortom u bojama meksičkog nogometnog kluba koju je na njezinom vrhu krasila njegova fotografija.

Slavljeničkoj atmosferi se pridružila se i supruga Fernanda Hierre ali i njihov sinčić kojeg je njegova mama za ovu prigodu skockala od glave do pete.

Naime, krajem listopada prošle godine novinarka Fani Stipković i njezin suprug, nogometna legenda Fernando Hierro, postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta – sinčića kojem su nadjenuli dva tradicionalna imena Nicholás Valentino.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

 

Slavlje se nastavilo u poznatom talijanskom restoranu ‘Cipriani’ u kojem je bila servirana još jedna rođendanska torta sa svjećicom koju je slavljenik otpuhao.

Zgodna novinarka krajem rujna prošle godine ozakonila je svoju vezu s bivšim nogometašem i sportskim direktorom meksičkog nogometnog klub Fernandom Hierrom.

 

Detalje vjenčanja, kao i fotografije, Fani Stipković otkrila je  za magazin Gloria, otkrivši kako joj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, dok je Hierri kum bio Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, u kojem je bivši nogometaš od 2022. sportski direktor.

Sudbonosno ‘da’ izgovorila je u vjenčanici Vere Wang iz Aleksandrinog zagrebačkog butika La Concept, luksuznog wedding multibrand storea.

Foto: Instagram

Slični članci