Make your day different

Logo Cover

Fani Stipković i Fernando Hierro snimili prvu naslovnicu sa sinčićem! Novinarka progovorila o majčinstvu i otkrila kome maleni više nalikuje

Krajem listopada prošle godine novinarka Fani Stipković i njezin suprug, nogometna legenda Fernando Hierro, postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta – sinčića kojem su nadjenuli dva tradicionalna imena Nicholás Valentino. Presretni roditelji ne kriju koliko uživaju u novoj životnoj ulozi, a ovih su dana snimili i prvu naslovnicu sa svojim nasljednikom. Tročlana obitelj pozirala je za španjolski magazin Hola!, a korčulanska novinarka s meksičkom adresom otkrila je koliko se snašla u majčinstvu, ali i kome od roditelja maleni više nalikuje…

Zgodna hrvatska novinarka Fani Stipković i bivši španjolski nogometaš Fernando Hierro 30. listopada prošle godine postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta, a sada su sa svojim nasljednikom snimili prvu naslovnicu za španjolski magazin Hola!

Tim povodom 41-godišnja novinarka otkrila je kako je proslavljeni španjolski nogometaš ‘onaj pravi’ i priznala da maleni Nicholas Valentin ima očev smiješak, čime ju svakodnevno osvaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Revista ¡HOLA! (@holacom)

Iako nikad nije otkrivala previše o svom privatnom životu, rođena Korčulanka za magazin Hola! otvorila je dušu i priznala kako joj se sve ‘poklopilo’ kada je upoznala 14 godina starijeg bivšeg nogometaša.

‘O djetetu sam počela razmišljati puno kasnije. Možda godinu ili dvije prije susreta s Fernandom… Pretpostavljam da je taj osjećaj bio naglašen pronalaskom upravo one prave osobe, nešto što je također prirodan proces: pronaći najbolju moguću osobu za zasnivanje obitelji, zar ne? I to se dogodilo s Fernandom, i to u najboljem mogućem trenutku. Vjerojatno zato sada imam više mira. I osjećam se zrelije…’, priznala je Fani i nadodala kako je smislila ime za sinčića.

‘’Valentín’, jer ga je osmislio svetac, i ‘Nicolas’, jer… jer je to bilo otkrivenje’, objasnila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Iako još uvijek ne odustaje od svojih navika, kao što je redovita tjelovježba, priznala je da ju je majčinstvo promijenilo, no da joj biti majka godi.

‘Kažu da smisao života ne shvatiš dok ne izraste u tebi… Pa istina je. Biti mama te mijenja. U kratko vrijeme učiš se strpljenju, suosjećanju, mijenjaju se prioriteti stvari… Zaista uživam u svakoj sekundi sa svojom bebom. Kad ga vidim i kad mi se nasmiješi, osjećam se kao da me razoruža, kao da skida s mene sve te ljuske koje si navlačio godinama, kao da ti je ego razvodnjen… Živim stanje čiste ljubavi’, komentirala je Fani i nadodala kako dječak ima njezin nosić i oči, no tatin osmijeh.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Zgodna novinarka krajem rujna prošle godine ozakonila je svoju vezu s bivšim nogometašem i sportskim direktorom meksičkog nogometnog klub Fernandom Hierrom.

Detalje vjenčanja, kao i fotografije, Fani Stipković otkrila je  za magazin Gloria, otkrivši kako joj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, dok je Hierri kum bio Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, u kojem je bivši nogometaš od 2022. sportski direktor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Sudbonosno ‘da’ izgovorila je u vjenčanici Vere Wang iz Aleksandrinog zagrebačkog butika La Concept, luksuznog wedding multibrand storea.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci