Make your day different

Logo Cover

Udala se Fani Stipković! Sudbonosno ‘da’ izgovorila je Fernandu Hierri u Meksiku, mjesec dana prije rođenja njihovog sinčića

Fani Stipković, novinarka i nekadašnja manekenka, ozakonila je svoju vezu s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom, danas sportskim direktorom meksičkog nogometnog kluba, s kojom čeka njihovo prvo zajedničko dijete – sinčića.

Detalje vjenčanja, kao i fotografije, Fani Stipković otkrila je  za magazin Gloria, otkrivši kako joj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, dok je Hierri kum bio Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, u kojem je bivši nogometaš od 2022. sportski direktor.

Foto: Judith Castro

‘Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku – dok čekamo bebu. Toga dana bila sam mirna i sigurna u sebe, kao i Fernando.

Neko sam vrijeme tražila prostor koji bi zadovoljio naše želje, no zbog privatnih i poslovnih obaveza te Fernandovog nepredvidivog rasporeda, sve sam organizirala u zadnji čas’, priznala je Fani Stipković za Gloriju.

Foto: Judith Castro

Fani Stipković, hrvatska novinarka koja već godinama živi i radi u Španjolskoj, nedavno se sa suprugom, nogometnom legendom Fernandom Hierrom, preselila u daleki Meksiko, a početkom lipnja par je obznanio da su u slatkom iščekivanju prvog zajedničkog djeteta.

Otkako je otkrila da će postati majka, zgodna novinarka ne krije koliko uživa u trudnoći, a sada je ponovno oduševila obožavatelje prizorima koji oduzimaju dah. Lijepa Korčulanka obznanila je kako je ušla u 33. tjedan trudnoće, a tim povodom odradila je glamurozan photoshooting koji je izazvao salve oduševljenja…

Foto: Judith Castro

Fani Stipković sudbonosno ‘da’ izgovorila je u vjenčanici Vere Wang iz Aleksandrinog zagrebačkog butika La Concept, luksuznog wedding multibrand storea.

Foto: Judith Castro

Zgodna hrvatska novinarka Fani Stipković i legendarni nogometaš Fernando Hierro uskoro će postati roditelji prvog zajedničkog djeteta.

Slavna 41-godišnja Korčulanka odbrojava posljednje dane uoči rođenja sinčića, a mnoge obožavatelje bacila je u delirij novim trudničkim prizorima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

‘Tako posebno fotografiranje u L.A.-u za proslavu 33. tjedna trudnoće. Približava se’, poručila je zgodna trudnica u opisu videozapisa koji obuhvaća isječke sa snimanja.

Pozirala je u crnom bodiju, prozirnoj ‘princeza kroja’ svijetlplavoj, dugoj pripijenoj zlatnoj haljini, plavom odijelu i zaogrnuta zlatnim ogrtačem, a za snimanje je bila zaslužna fotografkinja Oxana Alex.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Prizori su oduševili mnoge njezine pratitelje, a svi su se složili kako u drugom stanju istinu blista. ‘Kakva prekrasna mama’, ‘Aaaaa…divna i okrugla’, ‘Ti si zakon curo!’, ‘Nestvarno, moje’, ‘Predivni stylinzi’, bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Fani i Fernando poznaju se više od dvije godine, a da su se među njima razvili osjećaji potvrdila je za Valentinovo prošle godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Ova rođena Korčulanka pretprošlo je ljeto prošetala zagrebačkim ulicama u društvu bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierre, skupa su viđeni i u restoranu Carpaccio, ali osim značajnih pogleda među njima nije bilo javnih izmjenjivanja nježnosti. Da se među njima razvilo nešto više od samog prijateljstva dala je naslutiti zgodna Fani tijekom blagdana 2021. godine.

Par se nedavno preselio u meksički grad Guadalajaru, obzirom je Hierro postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci