Make your day different

Logo Cover

Udaje se Sandra Perković! Proslavljena bacačica diska u Novu je godinu ušla na najljepši mogući način – sa zaručničkim prstenom na ruci!

Proslavljena bacačica diska Sandra Perković u Novu je godinu ušla sa zaručničkim prstenom na ruci koji je ponosno pokazala na Instagramu i tako oduševila vojsku svojih obožavatelja. Ove godine dvostruka Olimpijka izreći će sudbonosno ‘da’ Edisu  Elkaseviću. Jedna od naših najuspješnijih sportašica i njezin odabranik uskoro će proslaviti 11 godina veze, a vjenčanje će biti kruna njihove ljubavi…

Nova 2023. godina Sandri Perković započela je savršeno. Kako je otkrila, ona i njen dugogodišnji partner Edis Elkasević, zaručili su se i svoju ljubav odlučili okruniti brakom.

‘Zbogom 2022., dobrodošla 2023. Volim vas sve. Buduća gospođa Elkasević’, napisala je pored fotografije na kojoj pozira s podignutom rukom na kojoj blista zaručnički prsten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Sandra Perković,  32 – godišnja dvostruka Olimpijka, i Edis Elkasević, njen sedam godina stariji životni partner i trener, proslavili u siječnju prošle godine proslavili su jubilarnih 10 godina ljubavi.

Tim povodom lijepa je sportašica taknula mnoga srca obožavatelja dirljivim riječima upućenim njenom životnom partneru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

‘HVALA TI što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik!
HVALA TI što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.
HVALA TI što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći.
HVALA TI što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!
HVALA TI na svemu JEDINI MOJ! Sretnih nam 🔟. godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do STOTKE 🤓❤️

VOLIM TE !! 👩🏼‍🤝‍👨🏻 🌙 🔙’, napisala je slavna sportašica u opisu fotografije na kojoj ljubi svog životnog partnera Edisa koji je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle.

Osim u privatnom životu, atraktivnoj sportašici njen partner Edis Elkasević najveća je podrška i na poslovnom planu u ulozi trenera. Poznati par započeo je ljubavnu romansu još 2012. godine i od tada je nerazdvojan.

Godinu dana kasnije on je preuzeo ulogu njenog trenera, nakon što je prekinula suradnju s dotadašnjim trenerom Ivanom Ivančićem. Kako je Sandra Perković  otkrila još prije dvije godine, svom odabraniku uskoro će reći ‘uzimam’, a vjenčanje, tada se špekuliralo, navodno planiraju organizirati u Istri.

Foto: Instagram

Slični članci