Make your day different

Logo Cover

Sandra Perković ne skida osmijeh s lica, a razlog ne može biti ljepši! Čestitke iz cijelog svijeta ne prestaju pristizati na adresu slavne sportašice….

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica Sandra Perković danas ne skida osmijeh s lica i to ne bez razloga. Naime, proslavljena bacačica diska zakoračila je u novu životnu godinu, a tim povodom progovorila je o starenju i pokrenula salve pozitivnih reakcija. Usto, dvostruka Olimpijka oduševila je prijatelje i obožavatelje elegantnim rođendanskim stajlingom te primila brojne čestitke iz cijelog svijeta…

U domu slavne bacačice diska Sandre Pereković zavladala je slavljenička atmosfera. Jedna od naših najuspješnijih atletičarki navršila je 31 godinu i pohvalila se skockanim modnim izdanjem u kojem je otpuhala rođendanske svjećice.

Dvostruka olimpijska prvakinja na svoj veliki dan zablistala je u bijeloj midi haljini s naborima i naglašenim ramenima koja je u prvi plan stavila njene zamamne atribute, a začinila ju je nešto jačim make-upom.

@discus70queen

‘Dobra stvar kod starenja je to što ne gubiš sve ostale godine koje si proživio. 31.! Ne starim, samo postajem bolja. Rođendanska djevojka’, poručila je popularna sportašica na Instagramu te primila komplimente i čestitke mnogobrojnih prijatelja i obožavatelja.

Sandra Perković živi punim plućima, a vedrim životnim stavovima često nadahnjuje svoje sljedbenike na društvenim mrežama. Osim što se može pohvaliti uspjehom na poslovnom planu, u sretnoj je ljubavnoj vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem.

@discus70queen

Zgodna bacačica diska nedavno je progovorila o braku i priznala da je konačno spremna na taj veliki životni korak, ali i da s bivšim bacačem kugle planira stati pred oltar u Istri.

‘On me zna i najbolju i najgoru. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom’, izjavila je u razgovoru za IN Magazin.

@discus70queen

Sandra Perković i Edis Elkasević započeli su ljubavnu romansu još 2012. godine. Godinu dana kasnije on je preuzeo ulogu njenog trenera, nakon što je prekinula suradnju s dotadašnjim trenerom Ivanom Ivančićem.

Iako se poteklih godina pisalo o trzavicama u njihovom odnosu, prekidima i pomirenjima, par se o tome nikada nije oglasio u medijima, a da su sretni zajedno, potvrdili su brojnim zajedničkim fotografijama na njenom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Slični članci