Make your day different

Logo Cover

Sandra Perković rastopila srca obožavatelja dirljivim riječima upućenim njenom životnom partneru Edisu Elkaseviću, a povod je uistinu poseban

Proslavljena bacačica diska Sandra Perković dirljivim i duboko emotivnim riječima zahvalila se partneru i treneru Edisu  Elkaseviću – na ljubavi! A povod je uistinu divan.  Jedna od naših najuspješnijih sportašica i njezin odabranik proslavili su 10 godina veze…

Sandra Perković,  31 – godišnja dvostruka Olimpijka, i Edis Elkasević, njen sedam godina stariji životni partner i trener, proslavili su jubilarnih 10 godina ljubavi.

Tim povodom lijepa je sportašica taknula mnoga srca obožavatelja dirljivim riječima upućenim njenom životnom partneru.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)


‘HVALA TI što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik!
HVALA TI što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.
HVALA TI što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći.
HVALA TI što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!
HVALA TI na svemu JEDINI MOJ! Sretnih nam 🔟. godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do STOTKE 🤓❤️

VOLIM TE !! 👩🏼‍🤝‍👨🏻 🌙 🔙’, napisala je slavna sportašica u opisu fotografije na kojoj ljubi svog životnog partnera Edisa koji je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Osim u privatnom životu, atraktivnoj sportašici njen partner Edis Elkasević najveća je podrška i na poslovnom planu u ulozi trenera. Poznati par započeo je ljubavnu romansu još 2012. godine i od tada je nerazdvojan.

Godinu dana kasnije on je preuzeo ulogu njenog trenera, nakon što je prekinula suradnju s dotadašnjim trenerom Ivanom Ivančićem. Kako je Sandra Perković  otkrila prošle godine, svom odabraniku uskoro će reći ‘uzimam’, a vjenčanje navodno planiraju u Istri.

Foto: Instagram

Slični članci