Make your day different

Logo Cover

Majčinstvo joj godi! Maja Lena Lopatny objavila preslatku fotografiju s novorođenom kćerkicom, ali i pokazala djelić luksuzno uređenog doma

Sredinom lipnja magistra novinarstva Maja Lena Lopatny na svijet je donijela svoje prvo dijete. Kći glumice Mije Begović i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja i njezin partner Karlo Šeparović postali su roditelji djevojčice kojoj su nadjenuli ime Mabel. Otkako je postala majka, bivša voditeljica ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi, a sada je pokazala kako provodi prve tjedne sa svojom nasljednicom, ali i otkrila djelić njihovog luksuzno uređenog doma…

PR stručnjakinja Maje Lene Lopatny slavi se život jer je 16. lipnja na svijet donijela svoje prvo dijete – kćerkicu kojoj su ona i partner Karlo Šeparović nadjenuli ime Mabel.

Da joj majčinstvo itekako godi, bivša 32-godišnja voditeljica i kći glumice Mije Begović i vaterpolista Ronalda Lopatny potvrdila je divnim fotografijama sa svojom mezimicom kojim je razgalila srca brojnih obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

‘Najviše se volim ušuškati u svom gnijezdu’, poručila je magistrica novinarstva uz fotografije na kojoj se može vidjeti kako u bijelom izdanju pozira sa svojom kćerkicom koja leži u svojoj koljevci prekrivena dekicom na kojoj je ispisano njezino ime Mabel.

Usto, PR stručnjakinja pokazala je i djelić svog doma uređenog u minimalističkom stilu, pa se tako može vidjeti i prostrani bijeli kauč, efektna rasvjeta, ali i chic detalji poput pampasa i pletene košare koji pridodaju pomalo rustikalnoj atmosferi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Visoki bijeli zidovi, štukature, svijetli namještaj, viseći zlatni lusteri dominiraju u Majinom domu koji je nekoliko puta prethodno u djelićima pokazala na društvenim mrežama.

Početkom veljače PR stručnjakinja Maja Lena Lopatny i njezin partner Karlo Šeparović u siječnju su otkrili da očekuju prvo zajedničko dijete, a potom su priredili zabavu povodom otkrivanja spola njihovog prvog djeteta i svima obznanili da im stiže djevojčica.

Unatoč tome što je u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, o njezinom odabraniku u javnosti se ne zna baš ništa, a Maja je izrazila želju da tako i ostane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Na društvenim mrežama objavila je tek jednu zajedničku fotografiju povodom proslave njezinog 32. rođendana u rujnu prošle godine, kao i nakon službenog fotografiranja za Gloriju kada je obznanila trudnoću.

Ipak, otkrila je tada za Gloriju kako je Karlo čovjek kojeg je odabralo njezino srce te da joj je bio najveća podrška i kada joj je život nakon duge i teške bolesti oduzeo voljenog oca Ronalda Lopatnyja.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci