Make your day different

Logo Cover

Velika sreća u obitelji glumice Mije Begović! Njezina kći Maja Lena Lopatny na svijet je donijela svoje prvo dijete – djevojčicu!

Maja Lena Lopatny, magistrica novinarstva, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila je svoje prvo dijete – djevojčicu. Jedina kći glumice Mije Begović i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, ime djevojčice otkrila je tek članovima obitelji i bliskim prijateljima.

Bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu, koja proteklih sedam godina profesionalnu karijeru gradi u turizmu, porodila je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame, doznaje Gloria.hr.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

 

Početkom veljače PR stručnjakinja Maja Lena Lopatny i njezin partner Karlo Šeparović u siječnju su otkrili da očekuju prvo zajedničko dijete, a potom su priredili zabavu povodom otkrivanja spola njihovog prvog djeteta i svima obznanili da im stiže djevojčica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

 

Unatoč tome što je u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, o njezinom odabraniku u javnosti se ne zna baš ništa, a Maja je izrazila želju da tako i ostane.

Na društvenim mrežama objavila je tek jednu zajedničku fotografiju povodom proslave njezinog 32. rođendana u rujnu prošle godine, kao i nakon službenog fotografiranja za Gloriju kada je obznanila trudnoću.

Ipak, otkrila je tada za Gloriju kako je Karlo čovjek kojeg je odabralo njezino srce te da joj je bio najveća podrška i kada joj je život nakon duge i teške bolesti oduzeo voljenog oca Ronalda Lopatnyja.

Foto: Instagram

 


Slični članci