Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Maja Lena Lopatny i partner Karlo Šeparović organizirali zabavu bušenja balona, otkrili spol prinove i bacili se jedno drugome u zagrljaj

PR stručnjakinja Maja Lena Lopatny, kći glumice Mije Begović i neprežaljenog vaterpolista Ronalda Lopatnyja i njezin životni partner Karlo Šeparović u slatkom su iščekivanju prvog zajedničkog djeteta. Samozatajni par sretne vijesti obznanio je sredinom siječnja, kada je magistra novinarstva otkrila i kada će prinova stići na svijet, a sada su i s ostatkom svijeta obznanili spol bebe, podijelivši presladak video sa zabave bušenja balona koji otkriva čekaju li djevojčicu ili dječaka…

Magistra novinarstva, 32-godišnja Maja Lena Lopatny i njezin životni partner Karlo Šeparović, uskoro će postati roditelji.

Kći glumačke dive Mije Begović i vaterpolista Ronalda Lopatnyja krajem lipnja trebala bi roditi svoje prvo dijete, a sada su otkrili i spol prinove koju željno iščekuju.

Magistra novinarstva i njezin samozatajni partner organizirali su zabavu povodom otkrivanja spola bebe kakve su se popularizirale posljednjih godina na kojima budući roditelji vijesti uglavnom otkrivaju bušenjem balona ili rezanjem torte.

@majalena__l Instagram Video Screenshot

Na vrata su tako postavili neutralne balone, kao i jedan veliki s upitnikom kojeg su probušili, a iz kojeg su izletjeli manji ružičasti baloni koji su otkrili kako očekuju – djevojčicu, nakon čega su potrčali jedno drugome u zagrljaj.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Unatoč tome što je u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, o njezinom odabraniku u javnosti se ne zna baš ništa, a Maja je izrazila želju da tako i ostane. Na društvenim mrežama objavila je tek jednu zajedničku fotografiju povodom proslave njezinog 32. rođendana u rujnu prošle godine, kao i nakon službenog fotografiranja za Gloriju kada je obznanila trudnoću.

Ipak, otkrila je tada za Gloriju kako je Karlo čovjek kojeg je odabralo njezino srce te da joj je bio najveća podrška i kada joj je život nakon duge i teške bolesti oduzeo voljenog oca Ronalda Lopatnyja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Mnogi ju uskoro priželjkuju vidjeti i u vjenčanici, no svadba će s obzirom na okolnosti ipak malo pričekati.

Svestrana magistra novinarstva, koja je u jeku pandemije upisala doktorski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu, otkrila je da još uvijek nije otišla na porodiljni dopust, a trenutačno radi za jednu turističku kompaniju.

Proteklih godina zbog posla, ali i ljubavi živjela je na relaciji Zagreb-Korčula-Istra.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci