Make your day different

Logo Cover

Lauren Sanchez ne mari za poglede! Zaručnica Jeffa Bezosa borila se s vjetrom i usred aerodroma pokazala stražnjicu, društvene mreže gore…

Osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez otputovali su u Italiju povodom modne revije talijanskog dvojca Dolce&Gabbana, u sklopu koje je pistom prošetao i njezin sin Nikko Gonzales. Iako je glavna zvijezda revije bio mladi model, bivša novinarka ukrala je sve poglede u zračnoj luci zahvaljujući izazovnom modnom izdanju kojim je otkrila gotovo sve. Zaručnica osnivača Amazona borila se s vjetrom koji joj je stalno podizao njezinu lepršavu haljinicu i pobrinuo se da cijeli svijet vidi njezinu stražnjicu…

Osnivač Amazona Jeff Bezos i zaručnica Lauren Sanchez ovih su dana boravili u Italiji, no fotografije para s aerodroma našle su se u fokusu javnosti.

Bivša 54-godišnja novinarka ‘uhvatila se u koštac’ s vjetrom koji joj je čitavo vrijeme podizao žutu lepršavu haljinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Backgrid (@backgrid_usa)

Lauren je nosila žutu haljinu talijanskog brenda Dolce&Gabbana, a dok je par šetao iznenada je zapuhao vjetar. Njena se haljina podignula na stražnjem dijelu te otkrila dio njezine stražnjice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Johnson (@miss_kellyjohnson)

Slavni par bio je poseban gost na modnoj reviji na Sardiniji u Italiji koju je organizirao talijanski dvojac, a sin Lauren Sanchez je prošetao modnom pistom prošetao kao jedan od vodećih manekena te ga je ponosna majka bodrila iz prvog reda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Christina Lee Adams (@christinaleeadams)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci