Make your day different

Logo Cover

Iva Šulentić pokazala trudnički trbuščić na pretpremijeri filma ‘Mavka: Čuvarica šume’, brojni poznati stigli s obiteljima

Povodom ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje pretpremijerno je prikazan animirani film ‘Mavka: čuvarica šume’ u distribuciji Blitza. Projekciju je pratio i bogat edukativno – zabavni program u kojemu su najviše uživali najmlađi; u lobbyju CineStara Zagreb u Branimir Mingle mallu posjetitelje su dočekali zelena šuma i razne kreativne eko radionice – jumbo podna bojanka, likovna kolonija, izrada i oslikavanje pamučnih vrećica, facepainting… Prisutnima se pridružila i kostimirana Mavka.

U filmu su, među ostalima, uživala i mnoga poznata lica javnog života kao što su: Marko Grubnić, Marko Petrić, Tina Walme, Nika Turković, Ana Brdarić Boljat, Tomislav Jelinčić, Marija Jerneić, Jelena Orešković i Mirna Maras.

Mavka s djecom

Priča prekrasnog obiteljskog filma s edukativnim i snažnim porukama, za koji su glasove dali Nika Turković, Judita Franković Brdar, Marko Grubnić, Marko Petrić i mnogi drugi, temelji se na magičnoj moći ljubavi. Radnja prati Mavku, zelenokosu vilu čija je primarna misija zaštiti šumu i njezino sveto srce od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi.

Veleposlanik Ukrajine u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Vasilj Kirilič, najavio je film i održao prigodni govor dobrodošlice, a cjelokupnim događajem moderirala je voditeljica Iva Šulentić.

Iva Šulentić

Prije pretpremijerne projekcije, na velikom kino platnu, premijerno je prikazan spot za naslovnu skladbu filma: ‘Mavka: šumska pjesma’ u izuzetnoj izvedbi Nike Turković i Marka Petrića koji možete pogledati:

Posebno dobra vijest je da se na platna povodom Dana planeta Zemlje vraća i jedan od najuspješnijih filmova svih vremena, ‘Avatar: Put vode’, a samim time, posjetitelji su dobili posljednju priliku da od 20. do 26. travnja dožive čaroliju Avatara na velikom platnu u specijalnim formatima Imax, 4DX i 3D.

‘Mavka: Čuvarica šume’ na redovnom je programu od 27. travnja, a ulaznice su dostupne na cinestarcinemas.hr

Veleposlanik Ukrajine Vasilj Kirilič
Tomislav Jelinčić

NIka Turković
Nika Turković
Mirna Maras Batinić i Mavka
Marko Petrić
Marko Petrić i Nika Turković
Marko Petrić i Mavka
Marko Pertrić i Valentina Walme
Marko Grubnić
Marko Grubnić i Zagrepčanke i dečki
Marija Jerneić
Jelena Orešković
Ana Brdarić Boljat
.

Foto: Petra Perkov/promo


Hzzo


Slični članci