Make your day different

Logo Cover

Goran Bodgan našao se u ulozi modela – potpuno gol! Isklesanim mišićima žene bacio u delirij, a oglasila se i zvijezda Netflixove hit serije

Da s pravom uživa titulu miljenika žena, glumac Goran Bogdan potvrdio je neočekivanim potezom o kojem danas svi bruje. Naime, junak filma ‘Otac’ pozirao je gol kao od majke rođen pred objektivom svoje prijateljice fotografkinje, a umjetnička fotografija njegovog nagog tijela izazvala je pomutnju na društvenim mrežama. Isklesani mišići televizijske i filmske zvijezde bacili su u trans mnoge dame, ali komentar svjetski slavnog hrvatskog glumca Luke Peroša sve je nadmašio…

Goran Bogdan nebrojeno puta dokazao je da zasluženo slovi za jednog od najboljih hrvatskih glumaca, no čini se kako to nije jedini talent kojim se može pohvaliti.

Naime, 40-godišnji glumac našao se u ulozi modela pred objektivom svoje prijateljice, poznate fotografkinje Maje Grbešić, čija će se izložba fotografija održati 26. rujna u zagrebačkim Sesvetama.

@bogdangoranbogdan

Da stvar bude bolja, junak filma ‘Broj 55’ za ovo se snimanje potpuno razodjenuo i pokazao božanstveno tijelo zbog kojeg obožavateljice diljem regije već godinama ne prestaju uzdisati za njim.

 
 

Uz crno-bijeli akt televizijska zvijezda pozvala je svoje pratitelje da posjete izložbu njegove prijateljice i pokrenula lavinu reakcija zavodljivim prizorom: ‘Nedjelja u 18 h. Izložba fotografija moje drage prijateljice Maje Grbešić. Udruga ‘Zelene i plave’, Sesvete. Kelekova 2. Nadam se da se vidimo.’

 
@bogdangoranbogdan

Izazovna objava nagrađivanog glumca nikoga nije ostavila ravnodušnim. Među prvima urnebesnim komentarom javio se njegov svjetski slavni kolega Luka Peroš kojeg gledamo u Netflixovoj hit seriji ‘Casa de Papel’.

  Advertisement
  Advertisement

‘K’o Kate Moss, bogareti’, napisao mu je cijenjeni glumac, a komentari su se nastavili nizati: ‘Gogo, goriš’, ‘Uuu’, ‘Predobra slika’, ‘Kakva fotografija. Komplimenti i fotografu i modelu‘, ‘Ajme’, ‘Bravo, wow’, ‘Odlično’, ‘Opalac, macane’, ‘Apsolutno sjajno’, ‘Bome, mače’, ‘Moć’, ‘Mmm’.

@bogdangoranbogdan

Prisjetimo se, lani u studenog Goran Bogdan bio je nominiran u kategoriji najboljeg europskog glumca za ulogu u filmu ‘Otac’ Srdana Golubovića, čime je postao prvi hrvatski glumac nominiran za tu prestižnu nagradu.

Radnja filma ‘Otac’ temelji se na stvarnom događaju, a slijedi priču o nezaposlenom nadničaru koji, nakon što mu socijalna služba oduzme djecu, napušta svoje malo selo na jugu Srbije i pješice kreće na put prema Beogradu, gdje planira svoj slučaj iznijeti samome ministru.

Foto: Instagram/promo

Foto: Instagram

Slični članci