Make your day different

Logo Cover

FOTO: Zaljubljena Tamara Garbajs ne odvaja se od dečka, Iva Šulentić i Ira Prester solirale na pikniku

Teško je zamisliti da jedna od najljepših zagrebačkih lokacija, skriveno dvorište i vrt Likovne Akademije, može postati još čarobnijom. No, uz dobru unplugged glazbu, mirisnu hranu, ispijanje osvježavajućeg piva s omiljenim društvom te vizualnim detaljima koji pozivaju na uživanje i opuštanje, sinoć se u srcu Zagreba dogodila prava ljetna čarolija. Glavni je krivac Staropramen unplugged experience piknik uz koji zabave sigurno neće ne nedostajati ni u narednim danima.

Dekice, pletene piknik košare, svjećice i baldahini, zvuci najpoznatijih domaćih i svjetskih hitova u izvedbi talentiranih Matije Cveka i Alena Đurasa, bio je više nego odličan uvod u ono što nas u Likovnoj Akademiji očekuje sve do ponedjeljka. U ovom su jedinstvenom  unplugged experienceu sinoć uživala i brojna poznata lica poput Ive Šulentić, Mare Bratoš, Tamare Garbajs i dečka Andreja Rotha, Ide Prester, Larise Lipovac, glumica Nine Kaić Madić i Mije Krajcar, modela Lune Valas i Damjana Leboša, glazbenika Saše Lozara, Marka Kutlića, Jure Brkljače, blogera Ivana Čosića te brojni drugi.

Tamara Garbajs i Andrej Roth

 

Ida Prester

 

Iva Šulentić

 

Mara Bratoš

Picnic Your Way druženje u Likovnoj akademiji nastavlja se i danas, a posjetitelji će imati priliku uživati uz live svirku Nikola Marjanović tria. Sutra je na rasporedu Damir Kedž, dok je zadnji dan prvog vikenda rezerviran za Niku Turković i Matiju Cveka. Zagrepčane i ostale posjetitelje očekuje pomno pripremljen i odabran program i na Rokovom perivoju, drugoj savršenoj lokaciji od 25. do 27. svibnja, gdje će prvi zasvirati Ljetno kino, u subotu Saša Lozar, dok su čast da zatvore ovo posebno Staropramen piknik iskustvo dobili Nela i Matija Cvek.

Saša Lozar

 

Luna Valas i Damjan Leboš

 

glumica Nina Kaić Madić

 

Alen Đuras i Matija Cvek

 

Larisa Lipovac s prijateljicom

 

glazbenik Marko Kutlić

Poznato je da Staropramen od 1869. okuplja ljude i da priča o Staropramenu nikada nije bila samo priča o pivu. Druženje, uživanje na otvorenom u prirodi, hrana i piće, sve su to komponente koje zajedno čine savršen bijeg od pomalo dosadne svakodnevice u koju se svi ponekad uljuljamo. Staropramen već godinama njeguje svoju tradiciju i spaja ljude, pa možda baš na spomenutim savršenim Piknik lokacijama doživite iskustvo vrijedno uspomena za cijeli život.

 

Foto: Press

 

 

 
PBZ

Slični članci