Make your day different

Logo Cover

Blanka Vlašić ima dvostruki razlog za slavlje! ‘Pala’ su prve obiteljske fotografije sa suprugom i sinčićem, a razlog je poseban..

Slavna atletičarka Blanka Vlašić proteklu godinu pamtit će po tome što se ostvarila u najljepšoj životnoj ulozi – onoj majčinskoj. Naime, jedna od najboljih hrvatskih sportašica na svoj rođendan rodila je sinčića Monda, koji je 8. studenog, kada je njegova mama zakoračila u peto desetljeće, navršio jednu godinu. Da će joj studeni ostati u najljepšem sjećanju, uspješna atletičarka otkrila je uz album predivnih obiteljskih fotografija koje je podijelila na Instagramu, a u kojima je otkrila sve detalje ovog slavljeničkog mjeseca…

U domu slavne atletičarke Blanke Vlašić i njezinog supruga, belgijskog sportskog novinara Rubena van Guchta, proteklog mjeseca nije nedostajalo razloga za slavlje.

Osim što je dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis navršila 40 godina, njihov sinčić Mondo proslavio je svoj prvi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Kako bi obilježila slavljenički mjesec koji je iza njezine male obitelji, slavna atletičarka najljepše uspomene odlučila je objediniti u jedan album fotografija koje je podijelila na Instagramu.

‘Studeni’, poručila je kratko slavna Splićanka, a među mnogobrojnim fotografijama našle su se one s proslave rođendana. Atletičarka i sportski novinar svojem su mališanu organizirali kućnu proslavu za pamćenje. Cijeli stan ukrasili su zelenim, žutim i zlatnim balonima u safari stilu, a mali slavljenik otpuhao je svjećice s torte ukrašene motivima iz popularnog crtića ‘Kralj Lavova’.

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis također je imala rođendansku tortu ukrašenu prskalicama i brojkom 40,  a na glavi je nosila zlatnu krunu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Usto, nekadašnja sportašica podijelila je nekoliko intimnih trenutaka nje, supruga i sinčića koji su posebno razgalili mnoga srca, a brojni prijatelji i obožavatelji u komentarima su joj uputili najljepše čestitke povodom nedavnih rođendana.

Podsjetimo, jedna od najboljih hrvatskih sportašica, po prvi puta je postala majka 8. studenog prošle godine – na svoj 39. rođendan. Bivša atletičarka na svijet je donijela dječaka carskim rezom, a tijekom poroda uz nju je bio i suprug, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht.

Proslavljena hrvatska sportašica i belgijski sportski novinar sudbonosno ‘da’ izrekli su u njezinom rodnom Splitu. Blanka je tada podijelila nekoliko fotografija na Instagramu i otkrila niz prekrasnih vijesti: da se udala se i da je u slatkom iščekivanju prvog djeteta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Obzirom Ruben radi kao voditelj i komentator nogometnih i biciklističkih natjecanja na belgijskoj televiziji VRT, par je odlučio živjeti na relaciji Belgija-Hrvatska.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci