Make your day different

Logo Cover

Dvostruko slavlje za bivšu atletičarku! Blanka Vlašić na svoj 39. rođendan po prvi put postala majka, na svijet je donijela dječaka

Blanka Vlašić, jedna od najboljih hrvatskih sportašica po prvi puta postala je majka! Kako doznaje Dalmatinski portal, bivša atletičarka na svijet je donijela dječaka carskim rezom, i to ni manje ni više – nego na svoj 39. rođendan, što znači da će u obitelji biti dvostruko slavlje! Tijekom poroda, uz nju je bio i suprug, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, koji se nekoliko sati ranije na društvenim mrežama pohvalio da je stigao u Split.

Blanka Vlašić, slavna skakačica u vis svih vremena i jedna od najboljih hrvatskih sportašica, danas je, na svoj 39. rođendan, postala majka dječaka kojeg je rodila u splitskom KBC-u.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

 

Sretnu vijest objavio je Dalmatinski portal, otkrivši kako je bivša atletičarka rodila carskim rezom te da su majka i beba dobro.

Instagram Story / Screenshot

Bivša atletičarka ranije je za Story otkrila kako su ona i suprug već odabrali ime za sina. ‘Već smo ga odabrali! Bit će to internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Hrvatskoj i Belgiji. Za krsno ime sam pak imala potpunu slobodu izbora’, izjavila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti pa se tako za njenu vezu s belgijskim novinarom nije znalo do vijesti o vjenčanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Podsjetimo, proslavljena hrvatska sportašica i belgijski sportski novinar sudbonosno ‘da’ izrekli su u njezinom rodnom Splitu. Blanka je tada podijelila nekoliko fotografija na Instagramu i otkrila niz prekrasnih vijesti: da se udala se i da je u slatkom iščekivanju prvog djeteta.

Obzirom Ruben radi kao voditelj i komentator nogometnih i biciklističkih natjecanja na belgijskoj televiziji VRT, par je odlučio živjeti na relaciji Belgija-Hrvatska.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci