Make your day different

Logo Cover

Žudite za romantičnim bijegom od užurbane svakodnevice? Istarski dragulj krije novu destinaciju za savršen odmor udvoje koji se ne zaboravlja

Ljeto je idealno vrijeme za romatični bijeg udvoje, a očaravajuće Bale kriju luksuznu destinaciju za odmor iz snova – Meneghetti Wine Hotel & Winery. Uz ekskluzivne rezidencije, vrhunsku hranu, bajkovitu plažu i novootvorenu vinariju, istarski dragulj od ove godine u ponudi ima i jedinstvene vile potpuno novog koncepta — La Alta i La Bassa, kao stvorene za hedonističko ljetovanje s voljenom osobom…

U moru ljepota koje Hrvatska krije, na samom vrhu sjedi svjetski priznata stancija Meneghetti, nadaleko poznata po jedinstvenom suptilnom luksuzu i modernoj istarskoj eleganciji.

Prostrano imanje koje se sastoji od vrhunskog hotela s 5 zvjezdica – člana prestižne udruge Relais & Chateaux, raskošnih vila i rezidencija, dva restorana, bara, beach cluba i nedavno otvorene vinarije, postalo je bogatije za još jedan vrhunski proizvod.

Meneghetti vila

Naime, radi se o izvanrednim vilama La Alta i La Bassa koje će posebno oduševiti zaljubljene parove u potrazi za romantičnim odmorom daleko od očiju znatiželjnika.

Jednosobne ljepotice prostiru se na 100m2, a skrojene su za luksuzni odmor u dvoje. Osim što pružaju potpunu privatnost uz vlastiti bazen i vrt s pogledom na maslinike Meneghetti, uključuju i lounge terasu te privatni parking.

Meneghetti vila

Usto, svim gostima vila Meneghetti na raspolaganju stoji i mnoštvo ekskluzivnih sadržaja, idealnih za obilježavanje posebnih trenutka koje želite pamtiti zauvijek.

Vruće dane provedite uživajući u intimnom pikniku s partnerom u Boho Beach Clubu by Meneghetti i nazdravite zajedničkim trenucima čašom vrhunskog pjenušca na baldahinu tik uz more.

Meneghetti Beach

Večer rezervirajte za jedinstveno iskustvo na privatnoj lokaciji pod zvjezdanim nebom — romantičnu večeru ispod stoljetnih hrastova, uz vrhunsku uslugu i sezonske kreacije kulinarskog tima.

Ljubiteljima finog vina Meneghetti Wine Hotel & Winery nudi ekskluzivni degustacijski program svoje perjanice — vertikalno degustiranje najboljih godina vina Meneghetti Red u VIP kušaonici novootvorene vinarije.

Meneghetti vinarija i kušaonica

Potpuna posvećenost gostu s najvećom dozom privatnosti usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini zaista unikatnom luksuznom oazom za idealan romantični odmor koji se ne zaboravlja.

Odlučite li za odmor u nekoj od ovih luksuznih vila, imat ćete priliku iskusiti i najviše hotelske usluge zbog kojih ovo mjesto slovi za jedno od najboljih i najpriznatijih diljem regije, ali i svijeta.

Pogledajte galeriju:

Meneghetti vila
Meneghetti vila
Meneghetti vila
Meneghetti vila
Meneghetti vila
restoran Meneghetti
restoran Meneghetti
Meneghetti vila
Meneghetti vila
imanje Meneghetti
Meneghetti vila
Meneghetti vinarija i kušaonica
Meneghetti Beach
Meneghetti Beach
imanje Meneghetti

Foto: promo/Matej Paluh

Slični članci