Make your day different

Logo Cover

Žudite za odmorom uz večeru koja se zauvijek pamti? Ovo je idealna vikend-destinacija, a znamo i što vas očekuje na impresivnom jelovniku

Iako je ljeto već iza nas, nije kasno da odvojite malo vremena za sebe i razmazite sva osjetila. Planirate li ovog vikenda nakratko odmoriti od obaveza uz vrhunsku hranu i nagrađivana vina, Meneghetti Wine Hotel & Winery destinacija je koja će ispuniti sve vaše želje. Naime, 28. listopada restoran Meneghetti bit će dio priče pod nazivom ‘The Signature Dish: 4 of a Kind’, a u nastavku doznajte što vas sve očekuje na impresivnom jelovniku…

U skrovitim Balama krije se ekskluzivno imanje Meneghetti koje očaravajućim ambijentom, bogatom gastronomskom ponudom i jedinstvenim sadržajem iz godine u godinu privlači brojne hedoniste, gurmane i slavna lica.

Upravo zato ne čudi da je i svjetski priznati restoran Meneghetti dio jedinstvene gastronomske priče The Signature Dish: 4 of a Kind koja se održava u Istri od 26. do 30. listopada.

restoran Meneghetti

Radi se o nesvakidašnjoj seriji kulinarskih doživljaja u kojoj četiri cijenjena imena gourmet scene pripremaju niz ekskluzivnih večera u vrhunskim istarskim restoranima s Michelinovom zvjezdicom ili preporukom, nakon čega slijedi peta večera humanitarnog karaktera.

Večera u restoranu Meneghetti na redu je 28. listopada, a za primamljivi jelovnik zadužen je poznati chef Damir Pejčinović, čiji tanjuri osvajaju izgledom i okusom te uvijek iznova obaraju s nogu jedinstvenim spojevima okusa.

restoran Meneghetti

Odlučite li provesti vikend na jednom od najljepših imanja u regiji, imat ćete prilike uživati u večeri od pet senzacionalnih slijedova koja uključuju:

  • Meneghetti Garden / povrće iz našeg vrta, bademi, masline, esencija rajčice + vino Kuća Glavić & Meneghetti Malvasija Dubrovačka 2021
  • Dupli ravioli / crni tartuf iz Motovunske šume, vrganji, mlijeko sa lardom + Meneghetti Malvasija Black Label 2019
  • Školjke iz Limskog zaljeva / kolatura, prešane tikvice, samoniklo bilje + Meneghetti White 2019
  • Sporo pirjani obrazi crne svinje / celer, kokice od kvinoje +  Meneghetti Red 2017
  • Dunja, sabajon od Meneghetti Classic pjenušca, pistacija + Meneghetti Classic Rose 2018
@meneghetti_istria

Nakon četiri večere koje će svaki chef ugostiti u svom restoranu, peti događaj bit će dobrotvorna večera u hotelu Grand Park tijekom koje će sva četiri chefa ujediniti snage. Ukupan iznos prikupljen na njoj donirat će se strukovnoj školi Eugen Kumičić s ciljem poticanja razvoja mladih chefova.

Ako želite biti dio nezaboravnog gastro serijala i razmaziti se luksuznim smještajem na očaravajućoj stanciji, uz promotivni kod FOODIE ostvarujete povlaštenu cijenu noćenja tijekom čitavog vikenda.

Rezervirajte svoj boravak ovdje OVDJE.

@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
restoran Meneghetti
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
restoran Meneghetti
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria

Foto: Instagram / Matej Paluh

Slični članci