Make your day different

Logo Cover

Prepustite se nesvakidašnjem gastro iskustvu u jednom od najljepših dijelova Hrvatske i razmazite nepce na vrhunskoj večeri s hvalevrijednim ciljem

Osim po očaravajućem ambijentu, vrhunskom vinu i ekskluzivnom smještaju, stancija Meneghetti nadaleko je poznata i po svojim gastronomskim specijalitetima. Luksuzna stancija u Balama uskoro će biti dio hvalevrijedne priče pod nazivom ‘The Signature Dish: 4 of a Kind’. Riječ je o nesvakidašnjoj seriji kulinarskih doživljaja u kojoj četiri impresivna imena gourmet scene pripremaju niz ekskluzivnih večera u vrhunskim istarskim restoranima s Michelinovom zvjezdicom ili preporukom, nakon čega slijedi peta večera humanitarnog karaktera…

Tko god je imao prilike razmaziti nepce u restoranu Meneghetti u sklopu istoimenog istarskog hotela, najbolje zna da će svaki put iznova ostati bez daha zbog vrhunskih zalogaja koji izlaze iz njegove kuhinje.

Stoga ne čudi da je i svjetski priznati restoran dio jedinstvene gastronomske priče The Signature Dish: 4 of a Kind koja će se održati u Istri od 26. do 30. listopada.

restoran Meneghetti

Riječ je o seriji kulinarskih doživljaja koja spaja četiri cijenjena imena gourmet scene. Neki od najboljih chefova na ovom području pripremat će niz ekskluzivnih večera u vrhunskim istarskim restoranima s Michelinovom zvjezdicom ili preporukom.

Prvi je na redu restoran Monte, s jednom Michelinovom zvjezdicom, gdje će gostima hranu pripremati poznati chef Danijel Đekić. Potom slijedi večera u Maistrinom restoranu Cap Aureo s jelovnikom chefa Jeffreyja Velle.

restoran Meneghetti

Prije četvrte večere, planirane za 29. listopada u restoranu s Michelinovom zvjezdicom Agli Amici, koju će pripremati chefovi Emanuele Scarello i Lorenzo Lai, na redu je upravo restoran Meneghetti sa svojim chefom Damirom Pejčinovićem koji će vas ugostiti 28. listopada.

Njegovi tanjuri izgledaju kao prava remek-jela pa je mnogima na prvu žao isprazniti ih. Gastronomska oaza luksuzne stancije savršena je za uživanje u hrani pripremljenoj od svježih, autentičnih i sezonski odabranih lokalnih sastojaka kakvu ranije sigurno niste imali prilike probati.

restoran Meneghetti

Nakon četiri večere koje će svaki chef ugostiti u svom restoranu, peti događaj bit će dobrotvorna večera u hotelu Grand Park tijekom koje će sva četiri chefa ujediniti snage. Ukupan iznos prikupljen na njoj donirat će se strukovnoj školi Eugen Kumičić s ciljem poticanja razvoja mladih chefova.

Ako i sami želite biti dio nezaboravnog gastro serijala Signature Dish: 4 of a Kind’ i uživati u delicijama kakve se ne mogu probati svaki dan, svoje mjesto osigurajte OVDJE.

restoran Meneghetti
restoran Meneghetti
restoran Meneghetti
restoran Meneghetti
restoran Meneghetti
vino Meneghetti

Foto: Meneghetti (Matej Paluh)

Slični članci