Make your day different

Logo Cover

Znate li kako pravilno njegovati kožu zimi? Otkrili smo proizvode s umirujućim svojstvima koji pomažu u borbi protiv suhoće i iritacije

Čak i ako nemate suhu kožu, siječanj je ono vrijeme u godini kada nas, što zbog hladnoće, a što zbog suhoga zraka, muči zategnutost i lagani svrbež kože. Osnovni problem je nedostatak masnoća i vode, što kožu čini vrlo osjetljivom i suhom.

Bazirani na Avène termalnoj izvorskoj vodi, sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, proizvodi koje ćemo vam predložiti poslužit će vam kao učinkoviti pomoćnik u rješavanju problema suhe kože.

Iako mislimo da ćemo tako bolje očistiti kožu, agresivna sredstva za čišćenje loš su odabir. Oštećuju strukturu stanice i narušavaju funkciju barijere gornjeg sloja epiderme. TRIXERA NUTRITION nježno čisti, štiti i obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože. Uz to, može ga koristiti
cijela obitelj, pa i dojenčad.

TRIXERA NUTRITION nutri-fluid mlijeko služi za svakodnevnu njega osjetljive i suhe kože. Obnavlja, hrani i umiruje kožu, a svakodnevni život čini jednostavnijim. TRIXERA NUTRITION Nutri-fluid balzam namijenjen je svakodnevnoj hranjivoj njezi vrlo suhe kože cijele obitelji (dojenčad, djeca i odrasli).

 

Nezaobilazna krema koja njeguje, štiti i hrani vrlo suhu osjetljivu kožu lica i tijela beba, djece i odraslih je COLD CREAM KREMA. Nježnog i ugodnog mirisa, hrani, hidrira, štiti i umiruje suhu osjetljivu kožu ruku.

XERACALM A.D linija za njegu razvijena je posebno za potrebe suhe i atopične kože. I- modulia®, glavna djelatna tvar proizvoda XeraCalm A.D, djeluje na tri načina: protiv neugodnog svrbeža, protiv eventualnih upala i protiv bakterijskih superinfekcija.

XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆA KREMA umiruje kožu, ublažava iritacije i intenzivno njeguje suhu i atopijskom dermatitisu sklonu kožu. XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆI BALZAM je intenzivna njega za vrlo suhu, ispucalu i atopijskom dermatitisu sklonu kožu, obnavlja kožnu barijeru i hrani iscrpljenu kožu. XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆI KONCENTRAT predstavlja prvu pomoć kad se pojavi iznimno intenzivan lokalizirani svrbež
na suhim područjima kože lica i na kapcima.

Foto: promo

Slični članci