Make your day different

Logo Cover

Zašto je za Modrića, Rakitića i Da Silvu lipanj mjesec slavlja i darivanja?

Lipanj je mjesec u kojem brojni nogometaši obilježavaju godišnjicu braka. Nakon nogometne sezone u svojim klubovima odlučuju se odmah u lipnju razmijeniti bračne zavjete i posvetiti se obiteljskom životu. Tako su i neki od naših Vatrenih svoje dugogodišnje ljubavne veze obilježili vjenčanjem.

Kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, ušao je u bračne vode 2010. godine vjenčanjem kod matičara, a u lipnju godinu dana kasnije je sa svojom dugogodišnjom djevojkom Vanjom Bosnić stao pred oltar. Bilo je to «vjenčanje godine» gdje su radost s njima podijelili obitelj, prijatelji te brojni Lukini kolege. Ovaj par se upoznao još 2004. u jednom zagrebačkom klubu, a dvije godine nakon toga su započeli svoj zajednički život koji je uljepšan brakom. Dodatno veselje u njihov život unijela su djeca, Ivano i Ema. Dok Luka igra u dresu madridskog Reala, obitelj mu je najveća podrška.

Luka and vanja❤ @lukam10 @vanjamo10 @foofoo.family2 #lukamodric #vanjabosnic

A post shared by 🙏In the name of god🙏 (@realmadridfamily.7) on

Lipanj je simboličan i za Ivana Rakitića koji je 2015. godine oženio Andalužanku Raquel Mauri. Iako su svoju vezu ozakonili dvije godine ranije, u lipnju su pripremili crkveno vjenčanje u vjenčanje u seviljskoj katedrali. U ovu Španjolku Ivan se na prvi pogled zaljubio još 2010. u jednom kafiću, a od tog poznanstva nije dugo trebalo da uđu u brak i stvore sretnu obitelj sa svoje dvije kćeri Altheom i Adarom. Njegove tri princeze, kako ih često zove na društvenim mrežama, ga inspiriraju i daju mu energiju za uspjehe u Barci.

Nakon što su svoju vezu ozakonili tajnim vjenčanjem 2012. godine, Dejan i Anita Lovren su u lipnju godinu dana kasnije priredili svečano vjenčanje u zagrebačkoj crkvi Majke Božje Remetske. Dejan i Anita su u međuvremenu dobili kćer Elenu, a zatim i sina Josipa. Iako su se bračno vezali i zasnovali obitelj, njihov odnos nije bio bez burnih previranja koji su skoro doveli do rastave. Ovaj par bio je mjesecima pod povećalom medija zbog bračne krize do koje je došlo zbog navodnih preljuba, a o sadašnjem odnosu ne zna se mnogo.

Svadbena zvona u lipnju su se čula i u obitelji Leko. Nakon četiri godine veze, 2012. godine vjenčali su se bivši reprezentativac Jerko Leko i manekenka Iva Šarić. Zajednički život obogatila su dva sina, Carlos i Leon. Ni ovaj odnos nije bio bez napetosti i sukoba, a Jerko je jedno vrijeme živio odvojeno od svoje obitelji. No, par je odlučio dati drugu priliku braku.

🙏unconditional love🙏

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

Brak je sa svojom boljom polovicom je u lipnju započela i jedna starija zvijezda hrvatskog nogometa, Robert Kovač. On je sa bivšom misicom Anicom već šesnaest godina u sretnom braku, a život im ispunjava i troje djece. Dok je Robert pomoćni trener u Eintracht Frankfurtu, Anica se bavi poduzetništvom, a ostatak vremena im ispunjava roditeljstvo.

U lipnju godišnjicu braka slavi i bivši Dinamov igrač i reprezentativac Eduardo da Silva. U sretnom je braku od 2005. godine, a podrška u karijeri i u novom klubu, Atléticu Paranaenseu, su mu supruga Andrea i djeca Lorena i Matheus.

Čini se da su nogometaši odmor nakon nogometne sezone u svojim klubovima započinjali ozbiljnim ljubavnim planovima posvećujući se obitelji. Možda se i kod ostalih još neoženjenih hrvatskih nogometaša uskoro začuju svadbena zvona.

Fotografije: Instagram

 

Slični članci