Make your day different

Logo Cover

Zaljubljena Doris Pinčić potvrdila nagađanja o ljubavi s 13 godina starijim menadžerom: ‘Da, sretna sam… Moj partner? Nije javna osoba‘

Doris Pinčić, glumica i HRT-ova voditeljica, ponovno je sretno zaljubljena, a o ljubavi s Davorom Guberovićem, 13 godina starijim menadžerom u jednom trgovačkom lancu Davorom Guberovićem, napokon je progovorila…

Doris Pinčić gotovo dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice ponovno ljubi. Lijepa 33 – godišnja voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, potvrdila je nagađanja o novoj ljubavi.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

‘Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora’, rekla je TV voditeljica za Gloriju.

Diris Pinčić i Davora Guberovića spojila je ljubav prema planinarenju, a da su se među njima razvili osjećaji jači od prijatelja moglo se naslutiti i po fotografijama s njihovog zajedničkog putovanja u Tanzaniju i uspona na planinski vulkanski masiv Kilimandžaro koje 46 – godišnji Daruvarčanin objavio u putopisu na novinskom portalu MojPortal.

Novopečeni ljubavni par u Tanzaniju je otputovao u veljači gdje su se zadržali desetak dana. Par je, navodno, spojila ljubav prema planinarenju, koje je posljednjih mjeseci velika strast lijepe Zadranke, a isto je užitak i markantnog Guberovića, također i ljubitelja motora.

 

Lijepa Zadranka 5. ožujka je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimandžaro.

Na Instagramu je objasnila kako se ideja o usponu na Kilimandžaro u njoj se rodila nakon jednog spontanog razgovora s Guberovićem koji su vodili još u siječnju ove godine.

Televizijska voditeljica napisala je i kako je brzo pristala na putovanje i planinarsku avanturu.

Doris Pinčić se od svog bivšeg supruga, glazbenika Borisa Rogoznice, razvela se prije dvije godine.

U braku su proveli sedam godina tijekom kojih su postali roditelji dvoje zajedničke djece – četverogodišnje kćeri Gite i osmogodišnjeg sina Donata

Davor Guberović iz asebe također ima brak u kojem je dobio dvoje djece.

Foto: Instagram

Slični članci