Make your day different

Logo Cover

Doris Pinčić ne može biti sretnija! Muškoj osobi koju najviše voli posvetila emotivne stihove mnogima omiljene ljubavne pjesme – i to ne bez razloga

Televizijska voditeljica Doris Pinčić danas je najponosnija mama na svijetu. Njen sinčić Donat proslavio je sedmi rođendan, a tim povodom zvijezda serije ‘Larin izbor’ priredila mu je intimnu kućnu proslavu. Poznata Zadranka otkrila je djelić atmosfere koja je zavladala u njenom domu i prvorođenom djetetu posvetila emotivne stihove mnogima omiljene hrvatske ljubavne pjesme…

Slavlja u domu televizijske voditeljice Doris Pinčić ovih dana ne nedostaje. Naime, Donat Rogoznica, sinčić 32-godišnje glumice navršio je sedam godina, a ponosna majka organizirala mu je malu kućnu proslavu u krugu obitelji.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Junakinja serije ‘Larin izbor’ pohvalila se fotografijom s intimnog kućnog tuluma na kojoj pozira sa sedmogodišnjim mezimcem i dvogodišnjom kćerkicom Gitom.

@dorispincicrogoznica_doda

Ako me pitaju, moja ljubavi, jel’ mi fali život otprije, reć’ ću nije ga ni bilo bez tebe… Triba nam samo da se volit znamo. Moj sin. Moje sunce’, poručila je preplavljena emocijama, citirajući stihove pjesme ‘Ako te pitaju’ glazbenika Petra Graše.

Obožavatelji Doris Pinčić pridružili su se čestitkama u komentarima i malenom Donatu poželjeli sve najbolje povodom ulaska u novu životnu godinu.

 
@dorispincicrogoznica_doda

Prvorođenog sina Donata i mlađu kći Gitu zadarska voditeljica dobila je s bivšim suprugom i pjevačem Borisom Rogoznicom s kojim je bila u braku od 2013. do 2020. godine.

Prošlog lipnja bivši par se prvi put oglasio o raspadu braka, potvrdivši kako već neko vrijeme živi odvojeno i ne nosi vjenčano prstenje, ali i da je zbog djece ostao u prijateljskim odnosima.

@dorispincicrogoznica_doda

Za vrijeme zajedničkog života njen bivši životni suputnik navodno je imao aferu s kantautoricom i dominom Alex Ognjenom, čiji su detalji nemilosrdno izlazili u javnost.

Ipak, voditeljica se nije obazirala na medijske napise, a otkako je okrenula novu životnu stranicu, posvetila se poslovnim projektima, kuhanju i odgoju djece.

Foto: Instagram

Slični članci