Make your day different

Logo Cover

Zagreb ima novu hedonističku oazu inspiriranu urbanim životnim stilom! Zbog jedinstvenog sadržaja poželjet ćete je posjećivati svakoga dana

MAISTRA d.d., jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, započela je s obnovom zagrebačkih hotela u svome portfelju i metropoli podarila novu hedonističku oazu. Riječ je o hotelu Zonar, otvorenom u travnju, koji se nalazi na lokaciji bivšeg hotela Panorama. Dizajn je inspiriran urbanim životnim stilom kojeg karakterizira dinamičnost pokreta, a bogat sadržaj nikoga neće ostaviti ravnodušnim…

Zagreb je dobio novo središte urbane scene – hotel Zonar, koje polako postaje sinonim za druženje, zabavu i jedinstveni gastronomski doživljaj.

Poštujući lokalnu tradiciju kultne zagrebačke Trešnjevke, novootvoreni objekt krase suvremeno arhitektonsko rješenje i dizajn kojem će se svaki gost uvijek rado vratiti. Osim što obuhvaća aktualne globalne trendove, Zonar Zagreb u svojoj ponudi utjelovljuje i lokalni identitet.

Zonar Zagreb

Hotel je osmišljen kao zona regeneracije za goste koje u Zagreb dovodi posao, sport ili rekreacija. Ključni dio hotela maksimalno je otvoren za javnost pa svatko u bilo kojem trenutku može uživati u djeliću njegovog atraktivnog sadržaja.

Koncept obnove pripremio je STUDIO UP, iza kojeg stoje Toma Plejić i Lea Pelivan. Zagrebački dvojac bavi se projektima na području moderne arhitekture i urbanizma, a već je dobio i nekoliko priznanja za svoj kreativni rad – poput nagrade Mies Van Der Rohe Prize.

Zonar Zagreb

Kao točka na ‘i’ jedinstvenom dizajnerskom konceptu došli su umjetnički radovi Silvija Vujičića. Hotel sadrži devet višenamjenskih kongresnih dvorana te čak 285 pažljivo uređenih soba i suiteova, a svaka smještajna jedinica priča posebnu priču.

Osim uživanja u očaravajućem smještaju, posjetitelji imaju priliku opustiti se uz bazen na krovu s panoramskim pogledom na Zagreb u sklopu kojeg se nalazi i jedinstveni Cherry Pop Bar.

Zonar Zagreb

S druge strane, take-out store Official Salmon Deli, umjesto uobičajene kalorične hrane za van, donosi pravo osvježenje na zagrebačku scenu dostave hrane s jelima na bazi ribe.

Zonar Zagreb

Nipošto ne treba izostaviti ni hotelski bar Skin2Skin u kojem će se ubrzo održavati tematska događanja za pamćenje, kao ni vrhunski fitness studio Cheeky Buns otvoren 24 sata dnevno.

Osim moderne opreme, ovaj objekt u ponudi ima i visokokvalitetne dodatke prehrani. Ako ste raspoloženi za dozu neobavezne rekreacije, tu su teniski tereni, vanjski bazen i raznovrstan zabavni program na dnevnoj bazi.

Zonar Zagreb

Inače, uz hotele Jadran i International, Zonar Zagreb dio je brenda hotela Maistra City Vibes, osmišljenog za istinski odmor u samom srcu glavnog grada koji spaja srednjoeuropski poslovni duh i mediteransku opuštenost.

Više detalja o aktualnoj ponudi i rezervacijama doznajte na službenim stranicama hotela Zonar Zagreb.

Pogledajte galeriju:

Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Zonar Zagreb

Foto: Zonar (Šimun Šitum)


Hzzo


Slični članci