Make your day different

Logo Cover

Zadnji kupanjac: David Beckham napustio Hrvatsku uz fotku isklesanog torza i otkrio što ga se na odmoru posebno dojmilo

Lijepa Naša krije neke od najljepših morskih destinacija na svijetu, a u to su se uvjerile i brojne svjetske zvijezde koje su proteklih mjeseci boravile na jugu Jadrana. Među njima je i proslavljeni engleski nogometaš David Beckham, koji je posljednjih desetak dana sa suprugom i dizajnericom Victorijom Beckham te njihovom djecom boravio na otoku Lopudu. Da ga je hrvatska obala zaista oduševila (i to po drugi put!), legendarni nogometaš potvrdio je uz set fotografija kojima se oprostio od ljetovanja, a otkrio je i u čemu je najviše uživao…

‘Zadnji kupanjac ovog ljeta’, poručio je legendarni nogometaš David Beckham uz emotikon hrvatske zastave i fotku isklesanog torza kojom je dao do znanja da napušta Lopud, gdje je s obitelji boravio posljednjih dana.

Proslavljeni 48-godišnji nogometaš i vlasnik kluba Inter Miami F.C. sa suprugom i obitelji odsjeo je u luksuznom resortu Lopud 1483, a to je, naime, drugi put da slavni sportaš uživa u okruženju franjevačkog samostana.

@davidbeckham Instagram Story/Screenshot

Nogometna legenda pozirala je uz stjenovitu obalu, pohvalivši se isklesanim torzom u petom desetljeću života. Uz vrući prizor, slavni Britanac podijelio je i omiljene prizore s ljetovanja, među kojima je fotografija sina Cruza koji svira gitaru uz zalazak sunca, ali i fotografije nastale tijekom večere u restoranu Gastro Mare u Kobašu.

Ondje se družio sa chefom Antom Bjelančićem, a čini se kako su ga njegove gastronomske delicije poprilično oduševile, obzirom ga je prozvao ‘The Big Boss’.

@davidbeckham Instagram Story/ Screenshot

Na profilu restorana nekoliko dana ranije osvanula je snimka na kojoj Beckham gleda pripremu hrane.

‘Snimanje kulinarskog showa s Beckhamom’, našalili su se u objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gastro mare Kobaš (@gastromare)

Njegova supruga Victorija ranije je objavila romantične fotografije snimljene tijekom zalaska sunca. Također je objavila i fotografiju svoje kćeri Harper Seven kako uživa u vožnji brodom s kojeg vijori hrvatska zastava, ali i otkrila talent sina Cruza koji je u zalazak sunca svirao gitaru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

Obitelj Beckham u Hrvatskoj je proslavila i rođendan sina Romea, koji je 1. rujna navršio 21 godinu.

Podsjetimo, David i Victoria Beckham odsjeli su u kompleksu ‘Lopud 1483’ – nekadašnjem franjevačkom samostanu kojeg je obnovila grofica Francesca von Habsburg. Najam kompleksa košta vrtoglavih 10,000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi 1400 eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci