Make your day different

Logo Cover

Victoria Beckham objavila romantične fotografije s ljetovanja u Hrvatskoj, jedan detalj je posebno magičan

Da Hrvatska ima magično lijepe zalaske sunca uvjerili su se i slavni supružnici Victoria i David Beckham koji su narančasto nebo iskoristili za romantično fotografiranje, a prekrasna kulisa navela ih je da izmijene i poljubac. Kadar je to jedne od fotografija koje je britanska dizajnerica podijelila na svojem Instagram profilu.

David i Victoria Beckham s obitelji već nekoliko dana uživaju na odmoru, na Hrvatskoj obali, a odsjedaju u luksuznom resortu Lopud 1483.

U magično lijepom okruženju franjevačkog samostana uživaju, naime, već drugi put!

Na Instagram profilu 49 – godišnja Victoria je objavila galeriju fotografija na kojima je pratiteljima pokazala kako se obitelj provodi na našoj obali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham objavila je i fotografiju svoje kćeri Harper Seven kako uživa u vožnji brodom s kojeg vijori hrvatska zastava, ali i otkrila talent sina Cruza koji je u zalazak sunca svirao gitaru.

Bivša ‘Spajsica’ u opisu fotografija otkrila je da joj vrijeme provedeno s obitelji znači baš sve u životu, a poslala je pozdrave i sinovima Brooklynu i Romeu koji se ovog ljeta nisu pridružili obitelji na odmoru.

Foto: Instagram


Slični članci