Make your day different

Logo Cover

Za Natašu Janjić Medančić ljeto je već počelo! Zgodna glumica oduševila izgledom u kupaćem kostimu, ali i iskrenošću

Domaća glumica Nataša Janjić Medančić trenutačno sa suprugom Nenadom uživa na romantičnom putovanju u Portugalu, odakle se svakodnevno javlja na društvenim mrežama. Nakon što je sa vojskom obožavatelja podijelila iznenađenje koje joj je priredio njezin životni suputnik, zvijezda filma ‘Comic Sans’ idiličan godišnji odmor ovjekovječila je fotografijom koja je u kratkom roku izazvala lavinu pozitivnih reakcija. Splitska glumica pozirala je u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu figuru, no iskreno je priznala kako se, poput mnogih žena, borila sa negativnom slikom svoga tijela…

Glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug, ugledni pazinski ortoped Nenad Menačić, trenutačno borave u Portugalu.

Zgodna 41-godišnja glumica prije nekoliko dana otkrila je kako ju je suprug razveselio (i rasplakao!) spektakularnim iznenađenjem – koncertom grupe Coldplay, a sada se oglasila i s nekoliko fotografija s plaže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@nanulananula)

Splitska glumica sa zagrebačkom adresom pozirala u narančastom kupaćem kostimu i s bijelom košuljom koja će, kako sama kaže, ovo ljeto zamijeniti pareo.

‘Dok sam bila mršava, uvijek sam mislila da sam debela, stalno sam se nešto pokrivala. Sad mi je jasno da može samo na gore. Zato raspali na najjače, ko zna što sutra nosi. Život je lijep, Portugal isto, a neka ovo bude ljeto bez parea. Samo košulja’, napisala je proslavljena glumica koja se, poput mnogih žena, borila sa negativnom slikom o vlastitom tijelu, a njezina objava izazvala je salve oduševljenja.

‘Reka bi moj pokojni dida, mala fali ti još deset kila da budeš prava ženska! Super si, idući post bez košulje’, ‘Prekrasna si’, ‘Sviđa mi se kako ti objave imaju dušu. I baš sjajno izgledaš’, samo su neki od komentara pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@nanulananula)

Podsjetimo, o novoj ljubavi, koja se navodno rasplamsala početkom ljeta 2018.  kada su zajedno boravili u Barceloni, splitska glumica od samih je početaka bila vrlo tajanstvena, a svog partnera svijetu je otkrila tek nakon što je prvi put ostala trudna.

Iste godine, na sam Božić, Nataša Janjić podijelila je fotografiju na kojoj s Nenadom Medančićem pozira uz okićeno božićno drvce, suptilno pokazujući vjenčani prsten, a nekoliko dana kasnije otkrila je da su 21. prosinca 2018. u tajnosti uplovili u bračnu luku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@nanulananula)

Dva mjeseca nakon što je i službeno postala gospođa Medančić, junakinja filma ‘Ti mene nosiš’ donijela je na svijet njihovo prvo dijete,  sinčića Tonija, a krajem srpnja 2020. godine, njihova obitelj postala je bogatija za još jednog člana – kćerkicu Kaju.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci