Make your day different

Logo Cover

Nataši Janjić Medančić suprug isplanirao iznenađenje za pamćenje na putovanju u Portugal zbog kojeg nitko nije mogao zadržati suze

Glumica Nataša Janjić Medančić pohvalila iznenađenjem kakvo joj je priredio suprug Nenad Medančić na putovanju u Portugal, a koje je malo ‘pokvarila’ recepcionerka hotela u kojem su odsjeli…

Jedna od najvećih muzičkih grupa današnjice – Coldplay trenutno se nalazi na svjetskoj turneji u sklopu koje su sinoć održali koncert u Portugalu. A da će biti dijelom ovog veličanstvenog glazbenog spektakla i uživati u glasu frontmena grupe Chrisa Martina splitska glumica sa zagrebačkom adresom  Nataša Janjić Medančić nije mogla ni sanjati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@nanulananula)

Njezin suprug Nenad Medančić potrudio se isplanirati iznenađenje do samoga kraja kako bi ona mogla uživati u nastupu tijekom kojeg je bend izveo neke do najpoznatijih pjesma karijere uključujući Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars i My Universe.

A kako je 41 – godišnja supruga specijalista ortopedije ‘završila’ na koncertu slavnog sastava opisala je u opisu fotografije na kojoj sa suprugom pozira na stationu u iščekivanju početka koncerta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@nanulananula)

‘Idemo mi autom kroz Portugal, on je sve rezervirao, ja ko kofer. Dolazimo u jedan gradić, mislim se – kog vraga tu ima, zašto ovo mjesto, ali dobro, valjda postoji nešto fora što se mora obići. I kaže on- tu ćemo parkirati, gužve su u centru, nećemo naći parking. Čuj nećemo naći parking. Evo došli smo u Pariz, London, pa nema mjesta!
Mene kopka, nisam izdržala i odmah na recepciji pitam- možemo li autom do centra?
Kaže žena- nema smisla, sve je prepuno, gužve su, koncert Coldplaya je.
Ja u suze, on u suze, a zatim i recepcionerka koja skuži da je “pokvarila” iznenađenje.
E pa evo nas, usidreni, čekamo @coldplay , a iznenađenje nije moglo biti veće! ✌️❤️
E pa, mužu, car si! ‘, napisala je u opisu fotografije Nataša Janjić Medančić.

Instagram Story/Screenshot

U prosincu prošle godine supružnicu su proslavili 4. godišnjicu bračne ljubavi.

O novoj ljubavi, koja se navodno rasplamsala početkom ljeta 2018.  kada su zajedno boravili u Barceloni, splitska glumica od samih je početaka bila vrlo tajanstvena, a svog partnera svijetu je otkrila tek nakon što je prvi put ostala trudna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@nanulananula)

Iste godine, na sam Božić, Nataša Janjić podijelila je fotografiju na kojoj s Nenadom Medančićem pozira uz okićeno božićno drvce, suptilno pokazujući vjenčani prsten, a nekoliko dana kasnije otkrila je da su 21. prosinca 2018. u tajnosti uplovili u bračnu luku.

Dva mjeseca nakon što je i službeno postala gospođa Medančić, junakinja filma ‘Ti mene nosiš’ donijela je na svijet njihovo prvo dijete, sinčića Tonija, a krajem srpnja 2020. godine, njihova obitelj postala je bogatija za još jednog člana – kćerkicu Kaju.

Foto: Instagram

Slični članci