Make your day different

Logo Cover

Za Matu Rimca postoji nešto vrjednije od svih milijuna! Cjenjeni poduzetnik pokazao je to jednom gestom i raspametio mnogobrojne obožavatelje…

Nakon što je ostvario jedan od dosad najvećih hrvatskih poslovnih uspjeha i postao većinski vlasnik prestižnog Bugattija, o Mati Rimcu, hrvatskom poduzetniku, raspisao se cijeli svijet. Ipak, za Rimca postoji nešto vrjednije od svih milijuna – njegova supruga Katarina. Dokazuje to fotografija koju je objavio na svojem Facebook profilu, a na kojoj grli voljenu suprugu Katarinu…

Mate Rimac, 33 – godišnji ugledni hrvatski poduzetnik, nesumnjivo živi svoje najljepše godine. Nakon što su početkom svibnja Mate Rimac, direktor tvrtke Rimac Automobili i njegova višegodišnja partnerica 29 – godišnja Katarina Lovrić izgovorili sudbonosno ‘da’ u strogoj tajnosti pred 30-ak najbližih uzvanika na obali zaštićenoj od pogleda u sklopu splitske Vile Dalmacija, na red je stigao i novi – poslovni uspjeh. Sada je, naime, i službeno potvrđeno kako se – Rimac Automobili i Bugatti Automobiles ujedinjuju i stvaraju novu kompaniju Bugatti Rimac d.o.o., čiji će glavni izvršni direktor biti upravo sam hrvatski gospodarstvenik Mate Rimac.

Mate Rimac/Facebook

Ipak, da iza svakog uspješnog muškarca stoji – žena, pokazao je poduzetnik iz Livna objavivši na Facebook profili fotografiju na kojoj je svoju suprugu Katarinu čvrsto zagrlio i ljubi ju u obraz, dok se ona zatvorenih očiju sretno osmjehuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rimac Nevera (@rimacnevera)

Brojni Rimčevi pratitelji nisu krili oduševljenje: ‘Ovo je pravo bogatstvo’, ‘Ako ovo ne dobije više lajkova od Bugattija’, Mate, to vrijedi milijun Nevera’, ‘Poslovni uspjeh je neupitan, ali tek uz ženu koja te bezuvjetno voli sreća je potpuna. Ljubite se i tako volite cijelog života. Od sveg srca čestitam!’ samo su neke od komentara u opisu fotografije.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić izrekli su u tajnosti sudbonosno ‘da’ u svibnju ove godine, a tajno vjenčanje odvilo se na obali u sklopu Vile Dalmacija u Splitu koja je visokom šumom zaštićena od znatiželjnih pogleda i očiju javnosti.

@vesnasposa

Crkveno vjenčanje zakazano je za srpanj u Hercegovini. Svi su bili ugodno iznenađeni jednostavnošću i skromnošću mladenaca, jednako kao i izborom vjenčanih outfita. Naime, mladenka je imala bijeli kombinezon s čipkastim plaštom te prekrasan buket crvenih ruža, a mladoženja je nosio jednostavnu kombinaciju s bijelom košuljom.

Facebook Zdenka Rimac

O zarukama para doznalo se u srpnju prošle godine, a javnost ih je prvi put vidjela zajedno 2015. Godine premda, kako su otkrili, poznaju se već 15 godina. Katarina je porijeklom iz Livna, baš kao i Mate, a u Zagrebu je studirala marketing.

Foto: Facebook/Instagram


Slični članci