Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Severina na zabavu Mate Rimca stigla u oversized ružičastom (personaliziranom!) blejzeru, a u svojoj kolekciji ima ga još jedna Hrvatica

Splitska glazbenica Severina svojim je dolaskom i pjesmama uveličala zabavu u organizaciji kompanije Rimac Automobili. Na svojem je Instagramu glazbenica objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu vlasnika kompanije Mate Rimca, a zaljubljenicama u modu za oko je zapeo ružičasti oversized blejzer na čijem je rukavu ispisano Severinino ime. Otkrili smo tko potpisuje kreaciju, ali i koja Hrvatica ima isti u svojoj kolekciji

Severina, 50 – godišnja glazbenica, na zabavi u organizaciji kompanije Rimac Automobili, nosila je ružičasti posebno krojen blejzer s potpisom beogradskog brenda Mihano Momosa ispod kojeg je odjenula crnu slip haljinicu.

Za bajkovitim haljinama, čupastim suknjama i predivnim bluzama branda Mihano Momosa posljednjih deset godina uzdišu žene i djevojke diljem svijeta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Iza ovog modnog brenda vrhunske estetike stoji Mihailo Anušić, mladi dizajner koji od najfinijih materijala stvara kreacije u kojima se svaka žena može osjećati poput princeze novog doba.

Oversized blejzeri njegov su zaštitni znak, a osim Severine, isti model ali u crvenoj boji ima i Iva Radić.

‘Ponosna što sam Hrvatica’, poručila je ispod fotografije koju je jedva čekala objaviti na svom Instagram profilu. Pjevačica je ranije objavila i snimku sa zabave, a na kojoj se vidi kako s bine govori okupljenima: ‘Ja se možda baš i ne razumijem u automobile, ali ime Nevera me oduševilo’, rekla je pa ispričala da ju je majka u djetinjstvu zvala upravo tako – Nevera. ‘Sljedeće nazovite Neverina po meni’, našalila se glazbenica na kraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic)

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci