Make your day different

Logo Cover

Viktorija Rađa pokazala kako je izgledala prije 26 godina na izboru za Miss Hrvatske, a na fotki pozira u društvu još jedne poznate dame….

Viktorija Rađa, supruga legendarnog košarkaša Dine Rađe, davne 1995. godine okitila se titulom Miss Dalmacije, ali i druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske. Danas, 26 godina kasnije, lijepa Viktorija svojem je Instagramu objavila fotografiju i svojim prijateljima i pratiteljima pokazala kako je tada izgledala.

Viktorija Rađa, 44 – godišnja supruga nekadašnjeg igraća NBA lige Dine Rađe, oduševila je starom fotografijom na kojoj pozira u žutom jednodijelnom kupaćem kostimu i sa širokim osmijehom.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Riječ je o fotografiji staroj 26 godina nastaloj na izboru za Miss Hrvatske na kojem je ponijela titulu druge pratilje. Prethodno je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije.

Na fotografiji pozira u društvu Tihane Harapin Zalepugin, modne agentice.

‘Miss Hrvatske 1995., Rene Karaman i ja. Kakva sretna vremena!’ napisala je Viktorija u opisu stare fotke kojom je obradovala svoje pratitelje na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777)

Ta je godina zasigurno jedna od najsretnijih za supružnike Rađe.
Iste te godine Viktorija je upoznala svojeg supruga Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo. On je tada već bio uspješni košarkaš, a ona je taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice i godinu dana kasnije je izbacila pjesmu ‘Nema veze’.

Bivša Miss Dalmacije i prva pratilja Miss Hrvatske svoju srodnu dušu upoznala je kad joj je bilo svega 19 godina. Bračne zavjete Viktorija i Dino Rađa izmijenili su u kolovozu 2001. godine. Ceremonija se održala na njegovoj jahti koja je bila usidrena pokraj Korčule, a nakon obreda su skočili u more.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777)

Dvije godine kasnije postali su ponosni roditelji danas 17-godišnjeg sina Roka. Potom, 2008. godine, na svijet je stigao njihov drugi sin, 12-godišnji Niko. Dino iz prvog braka sa suprugom Željanom, bivšom košarkašicom, ima i 22-godišnjeg sina Duju.

Foto: Instagram @viktorija7777

Foto: Instagram

Slični članci