Make your day different

Logo Cover

Ovo se zove ljubav: Dino Rađa urnebesnim i nikad iskrenijim riječima čestitao supruzi 20. godišnjicu braka, ali njen odgovor sve je nadmašio

U domu legendarnog košarkaša Dine Rađe i njegove supruge Viktorije slavi se ljubav. Naime, nekadašnji igrač NBA lige i bivša Miss Dalmacije obilježavaju okruglu 20. godišnjicu braka, a tim povodom umirovljeni sportaš svojoj je izabranici posvetio nikad emotivniju poruku koja je mnoge nasmijala do suza. Usto, slavni Splićanin prisjetio se nekih od najljepših zajedničkih trenutaka koje su zajedno proživjeli i razgalio mnoga srca dosad neviđenim fotografijama iz prošlosti…

Prije točno dva desetljeća ikona hrvatskog sporta Dino Rađa zavjetovao se na vječnu ljubav atraktivnoj bivšoj pjevačici i misici Viktoriji Rađi.

Da je u svoju suprugu zaljubljen kao i prvog dana, 54-godišnji umirovljeni košarkaš dao je do znanja urnebesnom, ali dirljivom čestitkom koju joj je posvetio na Instagramu.

@dinoradja_official

Nekadašnji igrač NBA lige nakratko se vratio u prošlost i podijelio neke od najdražih, dosad neviđenih fotografija 10 godina mlađom životnom suputnicom, no i one su pale u drugi plan zbog poduže romantične ljubavne poruke koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

‘I tako 20 godina. Nikad dosadno. Šta ću kad je volin. I njeno snalaženje u prometu i njenih xxxxx pari cipela i kad nema šta za obući i njenu ljubav prema avionima i njen pms i njene najbolje prije i kad me tira da proban neku spizu i kad kasni i kad pita jesan se udebljala (noooooooou) i kad joj se ne da i kad ne bi doma do zore i kad joj ogrebu auto i kad kopa po torbi i kad se provaje u dućanu i kad mene oće obučenog prisvuć. I ima toga još, ali nešto moran ostavit za sljedećih 40. I za kraj, reka bi Mišo, ‘malo mi je jedan zivot s tobom”, poručio je slavni Splićanin.

 
@dinoradja_official

‘Kako si lijepo napisao’, ‘Ima li nešto ljepše nego ovako nešto pročitati’, ‘Sretna godišnjica’, ‘Baš ste lijepi, sretno dalje’,’ To je ljubav’, ‘A vas dvoje… Evo suze. Nema takvih puno’, ‘Kraljino, neka vam je sa srećom’, ‘Koji muškarac’, bile su samo neke od reakcija oduševljenih obožavatelja.

Emotivna poruka najviše je oduševila samu Viktoriju Rađu i u njoj probudila posebne emocije. Ubrzo je i jedna od najzgodnijih Hrvatica na svom profilu podijelila urnebesan kolaž njihovih fotografija i upotpunila ga moćnim riječima: ‘Zbog tebe sam izvan sebe. Sretna nam dvadeseta. Hvala ti za tebe, hvala ti za nas. Hvala ti za njih troje.’

@viktorija7777

Bivša Miss Dalmacije i prva pratilja Miss Hrvatske svoju srodnu dušu upoznala je kad joj je bilo svega 19 godina. Bračne zavjete Viktorija i Dino Rađa izmijenili su u kolovozu 2001. godine. Ceremonija se održala na njegovoj jahti koja je bila usidrena pokraj Korčule, a nakon obreda su skočili u more.

@dinoradja_official

Dvije godine kasnije postali su ponosni roditelji danas 17-godišnjeg sina Roka. Potom, 2008. godine, na svijet je stigao njihov drugi sin, 12-godišnji Niko. Dino iz prvog braka sa suprugom Željanom, bivšom košarkašicom, ima i 22-godišnjeg sina Duju.

Pogledajte GALERIJU:

@dinoradja_official
@dinoradja_official
@dinoradja_official
@dinoradja_official
@dinoradja_official
@dinoradja_official
@dinoradja_official

Foto: Instagram

Slični članci