Make your day different

Logo Cover

Viktorija i Dino Rađa družili se s legendarnim Davidom Copperfieldom! Bivša misica otkrila što se zbivalo iza pozornice nakon njegovog nastupa: ‘Kakav lik…’

Legendarni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija nedavno su otputovali u SAD, gdje su posjetili Boston i prisustvovali ceremoniji ulaska Tonija Kukoča u Košarkašku kuću slavnih, a trenutno borave u ‘gradu grijeha’ – Las Vegasu. Bivšoj Miss Dalmacije i proslavljenom sportašu u avanturi ‘preko Bare’ pridružila se Buga Grašo, sestra glazbenika i njihovog vjenčanog kuma Petra Graše. Osim što su posjetili kafić Cheers iz kultne serije ‘Kafić uzdravlje’, poznati supružnici uživali su u nastupu iluzionista Davida Cooperfielda nakon kojeg su dobili i privatni show u backstageu…

Kraj ljetne sezone Viktorija i Dino Rađa odlučili su provesti u SAD-u, a na putovanju im društvo pravi i Buga Grašo, sestra hrvatskog pjevača Petra Graše i vjenčanog kuma poznatog para.

 
 

Nakon što su neko vrijeme proveli u Bostonu i prisustvovali primanju Tonija Kukoča u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, 54-godišnji umirovljeni košarkaš i 10 godina mlađa bivša Miss Dalmacije s poznatom prijateljicom zaputili su se do Las Vegasa.

@viktorija7777

Na jednoj od najpopularnijih svjetskih destinacija za zabavu ikona hrvatskog sporta i nekadašnja pjevačica okušali su se u igrama na sreću, a vrhunac te večeri bilo je upoznavanje sa slavnim iluzionistom Davidom Copperfieldom.

  Advertisement
  Advertisement

‘Kakva noć! Prvo je jedan od nas završio Davidu Copperfieldu na sceni, a onda smo završili s njim iza te iste scene gdje je samo nama izvodio trik s kartama’, pohvalila se zgodna Splićanka na Instagramu uz fotografiju s jednim od najuspješnijih čarobnjaka u povijesti.

 
@viktorija7777

Viktorija Rađa nije mogla sakriti oduševljenje likom i djelom američkog iluzionista, a otkrila je i koju je kartu izvukla tijekom trika koji je za njih izveo: ‘Kakva persona, kakav lik. Izvukla sam mu 6.’

Zanimljivo je istaknuti kako su mnogi prijatelji i obožavatelji bivše misice najprije pomislili da se nalazi u muzeju voštanih figura, čime su je nasmijali do suza: ‘Mislila sam da ste u muzeju’, ‘Ovo je pravi Copperfield? Ja sam mislila da ste u muzeju voštanih figura, života mi.’

@viktorija7777

Prisjetimo se, krajem kolovoza Viktorija i Dino Rađa proslavili su veliku 20. godišnjicu braka koji su 2001. sklopili na njegovoj jahti usidrenoj pokraj Korčule, a nakon obreda su skočili u more.

Dvije godine kasnije postali su ponosni roditelji danas 17-godišnjeg sina Roka. Potom, 2008. godine, na svijet je stigao njihov drugi sin, 12-godišnji Niko. Dino iz prvog braka sa suprugom Željanom, bivšom košarkašicom, ima i 22-godišnjeg sina Duju.

Foto: Instagram

Slični članci