Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Žudite za savršenim valovima u kosi? Instagramom kruži trik koji ne oštećuje vlasi, a za izradu je potreban samo pojas od kućnog ogrtača

Valovi u kosi postali su simbol ljeta kada je riječ o frizurama, a ako još niste imali priliku zaputiti se na ljetovanje i prepustiti morskoj soli da učini svoje, oduševit će vas trik koji ovih dana kruži Instagramom i TikTokom. Riječ je o metodi kovrčanja kose koja ne oštećuje vlasi i ne zahtijeva posebne vještine, a potreban vam je samo remen od kućnog ogrtača. U nastavku donosimo video tutorial pomoću kojeg ćete postići besprijekornu frizuru za vruće dane (neovisno o duljini vaše kose!)…

Kada je riječ o frizurama, trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no valovi u kosi zaradili su status klasika i postali omiljeni izbor beauty entuzijastica tijekom ljetnih mjeseci.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Osim što sjajno izgledaju na svim dužinama kose, kovrče se mogu isfurati u raznim prilikama, ali i kreirati na mali milijun načina. Dok mnoge dame uglavnom posežu za termičkim pomagalima koja oštećuju vlasi, Instagramom i TikTokom ovih dana kruži trik za koji vam ona nisu potrebna.

@mikutas

Kako prenosi Glamour, savršene valove u kosi možete izraditi pomoću jednog neuobičajenog predmeta koji sigurno imate u kupaonici – pojasa od kućnog ogrtača.

Od proteklog lipnja porasla je potražnja metodama stiliziranja kose bez upotrebe topline – i to za čak 967 posto, dok na TikToku takvi tutoriali broje i više od 560 milijuna pregleda.

 
@mikutas

Među najpopularnijim trikovima svakako je onaj za koji vam je potreban tek remen od kućnog ogrtača, a možete ga isprobati i na kratkoj i na dugoj kosi.

Dok kosa još mokra, nanesite proizvod za stiliziranje pa kopčom učvrstite remen na vrhu glave. Podijelite kosu na dva dijela, svaki od njih namotajte na jedan kraj pojasa i ostavite nekoliko sati kako bi se formirale kovrče.

@_hollyt

Kad se kosa osuši, uklonite pojas i dobro raščešljajte vlasi prsima ili češljem širokih zubaca. Ova metoda jamči besprijekorne valove u kosi bez imalo oštećenja koji, uz malo sreće, mogu potrajati sve do idućeg pranja.

Pogledajte VIDEO:

@elleturneruk

Foto / Video: Instagram

Slični članci