Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Žrtva mode? Urnebesna snimka Kim Kardashian proširila se internetom, evo zašto je slavna starleta postala predmet ismijavanja…

Kim Kardashian na tjednu mode u Milanu predstavila je svoju kolekciju ‘Ciao Kim’, koja je nastala u suradnji s čuvenim talijanskim brendom Dolce & Gabbana. Slavna starleta stigla je u u pripijenoj srebrnoj haljini u kojoj se jedva kretala pa nije dugo trebalo da snimka ovih prizora osvane na Internetu, i postane pravi hit..

Proteklog vikenda slavni dizajnerski dvojac Dolce&Gabbana u Milanu predstavio svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2023. godine, u suradnji s Kim Kardashian.

Slavna reality zvijezda stigla je u ulozi dizajnerice kako bi predstavila svoju prvu ‘Ciao, Kim’ kolekciju, koju je dizajnirala zajedno s talijanskim dvojcem Dolce & Gabbana.

Kim Kardashian, 41 – godišnja vlasnica marke donjeg rublja SKIMS na milansku pozornicu izašla je u uskoj svjetlucavoj haljini s tankim naramenicama, plave lokne podignula je u visoku punđu. A nakon revije preodjenula se u srebrnu haljinu koja joj je priskrbila dodatnu popularnost.

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by kimkardashian (@kimkdashiian)

Naime, 41- godišnja Kim Kardashian na sebi je nosila toliko usku haljinu da je morala praviti sitne korake, a poseban izazov predstavile su joj stepenice, na koje se nije mogla uspeti nikako drugačije nego skakutanjem. Jedva je ušla i u automobil, a u njemu nije mogla normalno ni sjediti.

Snimka hodanja i skakutanja postala je hit na društvenim mrežama.

@steph_shep

I’ll let you caption this ⬇️

♬ Funny Song – Cavendish Music

Foto: Instagram

Slični članci