Make your day different

Logo Cover

Kim Kardashian na milanskom modnom spektaklu Dolce&Gabanne predstavila svoju ‘Ciao, Kim’ kolekciju, jednu kreaciju prošetala lijepa Splićanka

Ovog je vikenda slavni dizajnerski dvojac Dolce&Gabbana u Milanu predstavio svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2023. godine, u suradnji s Kim Kardashian. Slavna reality zvijezda stigla je u ulozi dizajnerice kako bi predstavila svoju prvu ‘Ciao, Kim’ kolekciju, koju je dizajnirala zajedno s talijanskim dvojcem Dolce & Gabbana.

Na press konferenciji uoči revije, dizajnerski dvojac i reality zvijezda otkrili su kako je kolekcija nastala kao rezultat njihove zajedničke suradnje. Domenico Dolce i Stefano Gabbana suradnju su predložili Kim ovoga svibnja, kada je na talijansko vjenčanje sestre stigla s vintage komadima dvojca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

Reality zvijezda odabrala je komade iz prošlih kolekcija dvojca, točnije 20-godišnjeg razdoblja između 1987. i 2007., a dizajneri su ih preradili stvorivši kolekciju prilagođenu današnjim vremenima.

Kim Kardashian, 41 – godišnja vlasnica marke donjeg rublja SKIMS na milansku pozornicu izašla je u uskoj svjetlucavoj haljini s tankim naramenicama, plave lokne podignula je u visoku punđu. Na samom kraju su joj se pridružili Stefano Gabbana i Domenico Dolce.

U prvom redu sjedila je majka Kris Jenner, kao i sestra Khloé Kardashian, a s njima je bilo i troje najstarije djece North, Chicago, i Saint.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Na predstavljanju kolekcije sudjelovala je i najuspješnija domaća manekenka, 24- godišnja Faretta Radić iz Splita, prošetavši modnom pistom u kompletu leopard uzorka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Faretta (@lafaretta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haute Living (@hauteliving)

Foto: Instagram

 

Slični članci