Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Taylor Swift više nije jedina zvijezda u obitelji, zahvaljujući Ryan Reynoldsu njezine su dvije mačke dobile ulogu života

One ne rade ništa, čak i ne pričaju, a već su stekle epsku slavu. One su Meredith i Olivia, slavne mace Taylor Swift koje su s novom ulogom postale još slavnije. Pogledajte fotografije….

Taylor Swift je ponosna mama … svojim mačkama. ‘Jako sam ponosna na moje cure’, napisala je Taylor u Insta priči koju je nedavno posvetila svojim slavnim macama, onima koje je tako rado pokazuje u javnosti da su mace nedavno osvanule čak i u sceni filma Deadpool 2. I to zahvaljujući Ryanu Reynoldsu, koji je svog lika Wadea Wilsona odjenuo u smiješnu majicu s printom njenih maca, uz natpis Olivia & Meredith, best friends prrrrrr-ever.

Foto: Twitter

Majica je tako brzo postala popularna da se i sama Taylor začudila njenoj slavi, iako pjevačica dobro zna da su njene mace itekako zaslužile svoj komadić slave.

S toliko osobnosti koje posjeduje, a na čiji se račun Taylor nije propustila dodatno našaliti. Snimila je video u kojem razgovara sa svojim macama, odnosno, u kojem im priča kako je ponosna na njih i njihove uloge, na što je maca Olivia nonšalantno okrenula glavu.

‘Ona jako voli svoju privatnost’, ispalila je Taylor u isječku, što je tako lijepo leglo na pokazanu sramežljivost velike mačje dive. Dive, dakako, jer je upravo Olivia, čupava bijela maca izabrana i za reklamu DirecTV Now-a, u kojoj je Taylor Swift jaše, u priči zvanoj ‘Taylor’s Swift Caticorn Adcenture’.

Screenshot YouTube

Lijepa mačja karijera, zar ne?

@taylorswift

 

@taylorswift

 

@taylorswift

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

@deadpool._maniacs

 

@taylorswift

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci