Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Sonja Kovač pokazala prve trenutke s novorođenom kćerkicom! Emotivnim riječima koje će razumjeti svaka majka mnoge je ganula do suza

Popularna blogerica Sonja Kovač sredinom svibnja na svijet je donijela svoje prvo dijete – kćerkicu čije ime još nije otkrila javnosti. Nešto manje od mjesec dana nakon što je postala majka, nekadašnja glumica oglasila se na društvenim mrežama i objavila dirljiv videozapis u kojem je pokazala prve trenutke sa svojom novopridošlom mezimicom, a emotivnim riječima mnoge je ganula do suza…

Nekadašnja glumica Sonja Kovač i njezin zaručnik, profesionalni igrač pokera Goran Mandić, 10. svibnja postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta.

Zgodna 39-godišnja blogerica sada je podijelila emotivnu snimku koja sadrži trenutke prije i poslije poroda, a dirljivim riječima koje će razumjeti svaka majka malo koga je ostavila ravnodušnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

‘Prošla sam svijet, vidjela čuda, ali nijedno se ne da usporediti s tobom. Sada sam potpuna i mogu napokon reći kako imam sve u životu. O količini zahvalnosti i suza radosnica bih mogla napisati roman, ali da ne duljim jer ne mogu skinuti pogled s nje od kada je stigla’, poručila je autorica bloga ‘XOXO Sonja’ uz videozapis kojim je prikazala trenutke od ultrazvuka do kćerkičinog dolaska na svijet, a njezine su riječi mnoge ganule do suza.

Zvijezda serije ‘Zauvijek susjedi’ krajem prosinca otkrila je kako će se uskoro ostvariti u najljepšoj životnoj ulozi, onoj majčinskoj, a početkom siječnja pripremili su zabavu povodom otkrivanja spola djeteta kada su svijetu obznanili kako očekuju djevojčicu.

Podsjetimo, seksipilna Bjelovarčanka i profesionalni igrač pokera u sretnoj su ljubavnoj vezi od 2012. godine. U ožujku prošle godine, povodom njihove desete godišnjice, otputovali su na egzotične Maldive, a upravo je ondje Goran odlučio kleknuti pred svoju izabranicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

O Goranu Mandiću, koji joj je prije više od deset godina osvojio srce, zna se vrlo malo. Poznato je tek kako je riječ o samozatajnom pokerašu koji vješto skriva svoj privatni život unatoč činjenici da je njegova djevojka javnosti poznata.

Sonja ga je nekim čudom uspjela nagovoriti na snimanje povremenih zajedničkih video clipova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)


Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci