Make your day different

Logo Cover

Sonja Kovač 10. godišnjicu veze proslavila – zarukama! S Maldiva se vraća s dijamantnim prstenom na ruci, a VIDEO clipom dirnula je mnoga srca

Sonja Kovač, bivša glumica, danas uspješna modna i travel blogerica, već nekoliko dana uživa s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem na bajkovitim Maldivima. Na daleko putovanje par se uputio kako bi ondje obilježio 10. godišnjicu veze, ali lijepa Sonja kući će se, sasvim neočekivano, vratiti sa zaručničkim prstenom.

Bivša glumica, danas uspješna modna i travel blogerica, 37 – godišnja Sonja Kovač prije dva tjedna otkrila je kako sa svojim životnim partnerom Goranom Mandićem planira daleko putovanje povodom njihove 10. godišnjice ljubavi.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Na društvenim tada je podijelila 10 nikad viđenih (zajedničkih!) fotografija. Njihovu je ljubav prikazala u fazama, od prve godine do današnjih dana. I premda su danas deset godina stariji ljubav im je jednako intenzivna. Ono što tada nije mogla znati je činjenica kako će se s bajkovitih Maldiva vratiti sa zaručničkim prstenom na ruci.

 

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)Plavokosa Bjelovarčanka objavila je VIDEO clip u kojem je otkrila kako je izgledao trenutak u kojem je Goran kleknuo i isprosio njenu ruku.

Naime, dok je ona pokušavala snimiti na pijesku ispisano ’10 years’ Goran je iskoristio priliku te joj iza leđa kleknuo s dijamantnim prstenom u ruci. Presretna Sonja potom je svoj odgovor ispisala na pijesku. Naravno – da! Presretnim zaručnicima čestitke pristižu sa svih strana.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)


O Goranu Mandiću, koji joj je prije deset godina osvojio srce, zna se malo. Poznato je tek kako je riječ o samozatajnom pokerašu koji vješto skriva svoj privatni život unatoč činjenici da je njegova djevojka javnosti poznata. Sonja ga je nekim čudom uspjela nagovoriti na snimanje povremenih zajedničkih video clipova.

Foto: Instagram

Slični članci