Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Povratak u rutinu nikad nije bio lakši! Ovaj trening traje samo 15 minuta, savršeno oblikuje stražnjicu i isključuje kardio

Iako nas siječanjska depresija može uljuljkati, pravo je vrijeme za promjenu načina života koja uključuje povećanu tjelesnu aktivnost i zdraviju prehranu. Uz noge i trbuh, bolna točka za većinu žena zasigurno je stražnjica, stoga se nerijetko odlučuju za vrstu treninga kojom se aktivira ova mišićna skupina.

Vježbe za stražnjicu nerijetko se nalaze u paru sa kardio vježbama, ali najbolji rezultati postižu se izolacijskim treningom tijekom kojeg se radi ciljana skupina mišića.

Pronašli smo vježbe za koje treba izdvojiti samo 15 minuta, idealne su za početnike, a izazivaju instantni osjećaj ‘peckanja’ baš tamo gdje treba…

@rebeccamir

Većina nas nažalost živi sjedilačkim načinom života koji može uzrokovati mnoge zdravstvene probleme.

Jedan od njih, između ostalog jest i sindrom glutealne amnezije koja je najčešći uzročnik bolova u donjem dijelu leđa i kukovima, a manifestira se na način da mišići stražnjice (gluteusi) ne obavljaju svoj dio posla i pokušavaju ga kompenzirati kroz druge mišićne skupine.

@iamyanetgarcia

Aktivacija gluteusa kroz izolacijski trening ne samo da će rezultirati sjajno oblikovanom stražnjicom, već će imati velike benefite za cjelokupno zdravlje mišića i kostiju.

@camilacoelho

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pamela Reif (@pamela_rf)

@absolutely4woman

Pripremila: Tara Musulin                                                                        Foto: Instagram
PBZ

Slični članci