Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ponosna mama Sonja Kovač po prvi put pokazala lice kćerkice i konačno otkrila njezino nesvakidašnje ime posebnog značenja

Popularna blogerica Sonja Kovač sredinom svibnja na svijet je donijela svoje prvo dijete – kćerkicu, koju je dobila s dugogodišnjim partnerom i profesionalnim igračem pokera Goranom Mandićem. Otkako je postala majka, zvijezda serije ‘Zauvijek susjedi’ ne krije koliko uživa u novoj (i najljepšoj!) životnoj ulozi, a sada je po prvi put pokazala lice svoje djevojčice i otkrila nesvakidašnje ime posebnog značenja koje su joj ona i zaručnik nadjenuli…

Nekadašnja glumica Sonja Kovač i njezin zaručnik, profesionalni igrač pokera Goran Mandić, 10. svibnja postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta.

Zgodna 40-godišnja blogerica na društvenim mrežama često dijeli crtice iz svakodnevnog života, a sada je pratiteljima odlučila pokazati svoju novopridošlu nasljednicu i otkriti njezino neobično ime.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

‘Onda je stigla ona! Naš anđelčić Bella May!’, napisala je autorica bloga ‘XOXO Sonja’ u videozapisu na kojem se može vidjeti kako u prvom kadru drži dječji bodi dok je još bila trudna, a u sljedećem kadru u toj istoj odjeći je njezina kći.

Ime Bella dolazi od riječi koja znači ‘lijepa’ u čak nekoliko jezika, uključujući španjolski, talijanski, latinski, grčki, portugalski te francuski, dok May označava engleski naziv za mjesec svibanj u kojem je djevojčica rođena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Zvijezda serije ‘Zauvijek susjedi’ krajem prosinca prošle godine otkrila je kako će se uskoro ostvariti u najljepšoj životnoj ulozi, onoj majčinskoj, a početkom siječnja pripremili su zabavu povodom otkrivanja spola djeteta kada su svijetu obznanili kako očekuju djevojčicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Podsjetimo, seksipilna Bjelovarčanka i profesionalni igrač pokera u sretnoj su ljubavnoj vezi od 2012. godine. U ožujku prošle godine, povodom njihove desete godišnjice, otputovali su na egzotične Maldive, a upravo je ondje Goran odlučio kleknuti pred svoju izabranicu.

O Goranu Mandiću, koji joj je prije više od deset godina osvojio srce, zna se vrlo malo. Poznato je tek kako je riječ o samozatajnom pokerašu koji vješto skriva svoj privatni život unatoč činjenici da je njegova djevojka javnosti poznata.

Sonja ga je nekim čudom uspjela nagovoriti na snimanje povremenih zajedničkih video clipova.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci