Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ponosna mama Lana Jurčević prvi put pokazala kćerkicu i raznježila vojsku obožavatelja intimnim (nježnim!) prizorom iz kućne atmosfere

Krajem studenog prošle godine glazbenica Lana Jurčević postala je majka kćerkice koju je dobila s partnerom Filipom Kratofilom. Iako svoju privatnost nastoji držati dalje od očiju znatiželjnika, s vremena na vrijeme razveseli pratiteljem crticom iz svakodnevnog života. Osnivačica brenda La Piel sada je po prvi put pokazala svoju djevojčicu i raznježila vojsku obožavatelja dirljivim (i vrlo intimnim!) prizorom iz njihovog doma…

Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil postali krajem studenog postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta.

Iako još uvijek (u potpunosti!) nije otkrila ime svoje kćerkice, 39-godišnja glazbenica i poduzetnica s pratiteljima je podijelila nježan trenutak sa svojom mezimicom i razgalila mnoga srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

‘Najljepše razgovore možeš voditi i bez da netko izgovori jednu jedinu riječ…’, poručila je novopečena majka u opisu videozapisa na kojem se može vidjeti kako se igra s kćerkicom, ali i djelić njezinog lica, što je prvi put da ju je javno pokazala.

‘Prelijepo te je vidjeti ovako sretnu!’, ‘Za to se živi’, ‘Koliko je preslatko, rastopit ću se’, ‘Predivno te vidjeti nasmijanu’, bili su samo neki od komentara razdraganih pratitelja.

Lana je nedavno dala naslutiti da se njezina kći zove kao cvijet koji je objavila i koji ima na profilnoj na Instagramu, a pratitelji su pogađali različita imena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

U srpnju, nekoliko tjedana nakon što je obznanila da će postati majka, glazbenica je zabrinula javnost fotografijom nastaloj u bolničkoj sobi. Osnivačica brenda La Piel tada je otkrila da je prošla kroz brojne komplikacije i mnogo vremena provela u bolnici.

‘Ovo je početak kraja – bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog ‘nesretnog’ petka’, istaknula je u objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Podsjetimo, Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su od 2017. godine, a svoju vezu potvrdili su na njezin 34. rođendan, kada joj je on posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

‘Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te’, napisao je menadžer digitalnog marketinga i razgalio mnoga srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci