Make your day different

Logo Cover

Lana Jurčević objavila VIDEO iz bolnice! Glazbenica otkrila detalje trudnoće i kako se trenutno osjeća: ‘Ovo je početak kraja…’

Krajem srpnja glazbenica Lana Jurčević otkrila je da je u slatkom iščekivanju prvog djeteta s partnerom i marketinškim stručnjakom Filipom Kratofilom. Nedugo nakon što je obznanila svijetu da će postati majka, svestrana pjevačica otkazala je sve svoje koncerte uslijed zdravstvenih razloga i zabrinula obožavatelje fotografijom iz bolničkog kreveta. Osnivačica brenda La Piel u novoj objavi na Instagramu otkrila je što je posrijedi, detalje zdravstvenog stanja i trudnoće, ali i svim majkama nešto poručila…

Atraktivna glazbenica Lana Jurčević nedavno je obznanila kako čeka prvo dijete s partnerom Filipom Kratofilom, no trudnoća joj je bila popraćena komplikacijama.

Svestrana 38-godišnja glazbenica i poduzetnica u podužoj objavi progovorila je o problemima koji su je snašli, nakon što je prije tjedan dana zabrinula javnost fotografijom nastalom u bolničkoj sobi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Osnivačica brenda La Piel otkrila je da je beba trenutačno dobro, no da je prošla kroz brojne komplikacije i mnogo vremena provela u bolnici.

‘Ovo je početak kraja – bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog ‘nesretnog’ petka’, započela je objavu.

‘Znam kako zvuči… i nama su se ‘odsjekle noge’ u tom trenutku, ali ne bih htjela da ovo bude neka tužna priča, već priča u kojoj možemo birati put kojim ćemo ići: kako u neizvjesnosti, s ne tako optimističnim prognozama i u stvarima nad kojima nemamo kontrolu ipak možemo pronaći onu neku nadu i svjetlo, za koje je dovoljno da ij ponekad vidiš samo TI. I tako ide dan po dan, sat po sat, minutu po minutu. I sve prepustiš Onom Gore’, nastavila je pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

‘Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me dijelili samo zidovi i pokoji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i prije i bit će nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigdje jer, hej, o tome se ‘ne priča’ – to se ne dijeli sa svijetom, to je toliko bolno i osjetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to…’.

‘Te žene ne srećemo nasmijane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove savršene trudničke slike na društvenim mrežama… Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji… Ponekad osjećam da mi Bog ‘servira’ neke situacije kroz koje moram proći da bih negdje nekim ljudima, ovaj put možda ženama, dala nadu koju imam i ja i koju ne gubim ni u jednom trenutku. Da im možda pružim utjehu’, zaključila je, a pratitelji su je u kratkom roku obasuli porukama podrške.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Podsjetimo, Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su od 2017. godine, a svoju vezu potvrdili su na njezin 34. rođendan, kada joj je on posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

‘Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te’, napisao je menadžer digitalnog marketinga i razgalio mnoga srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Iako ne krije da je sretna na ljubavnom planu, poznata pjevačica svoju privatnost vješto čuva. Kako je svojedobno priznala, s vremenom je naučila da ne treba javno otkrivati sve detalje o svom životu, baš kao što to nije bila sklona činiti ni kada je kao tinejdžerica postala dijelom estrade.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci