Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Orlando Bloom proslavio 45. rođendan, a tim povodom Katy Perry otkrila nepoznate pikanterije iz života slavnog glumca…

Američki glumac Orlando Bloom sinoć je proslavio 45. rođendan, a njegova životna partnerica Katy Perry uputila mu je javnu čestitku. Emotivnom objavom, ali i serijom nikad viđenih fotografija i video clipova koji slavnog britanskog glumca prikazuju u nekom novom svjetlu, oduševila je svjetsku javnost…

Slavna američka pjevačica Katy Perry pokazala je svoju romantičnu, ali i duhovitu stranu. Povodom 45. rođendana holivudskog glumca Orlanda Blooma, zvijezde filmske trilogije ‘Gospodar prstenova’, podijelila je fotografije i video clipove, a u opisu javno podijelila dirljivu (i romantičnu!) posvetu s lijepim rođendanskim željama.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

‘Sretan 45-ti najljubaznijem, najduhovnijem, najduhovitijem, sexy i snažnom muškarcu kojeg poznajem. Hvala ti što si kompas i čvrsto sidro u mom životu. Ti si ljubav i svjetlo mog života. zahvaljujem sretnim zvijezdama na tebi i našoj djevojčici’ napisala je među ostalim Katy Perry, 37 – godišnja američka glazbenica, u rođendanskoj čestitki svom životnom partneru Orlandu Bloomu. On joj je, pak, javno odgovorio kratkim ali moćnim riječima: ‘Volim te!’

Krajem kolovoza 2020. godine američka glazbenica Katy Perry i glumački velikan Orlando Bloom postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta – kćerkice Daisy Dove.

Njihova ljubavna priča započela je na dodjeli Zlatnih globusa 2016., no samo godinu dana kasnije nakratko su se razišli.

Početkom 2018. godine glumac i glazbenica shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugoga, a preklani u veljači su se i zaručili. Kao kruna ljubavi stigla im je kćerkica Daisy Dove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY GOALS (@katyperrygoals)

Dok je pjevačici ovo prvo dijete, njenom slavnom zaručniku je drugo. Glumac s bivšom suprugom i manekenkom Mirandom Kerr, s kojom je bio u braku od 2010. do 2013. godine, već ima devetogodišnjeg sina Flynna Christophera.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daisy Bloom🤍 (@littledaisydove)

Foto: Instagram

Slični članci